Si no veus la informació, fes clic aquí.
#SantJordiXBM, la lectura ens allibera (abril 2020)
Biblioteca virtual
Un Sant Jordi ple de lectures i roses virtuals

Des del portal de la Xarxa de Biblioteques Municipals t’hem acompanyat aquests dies de confinament amb propostes de llibres, pel·lícules i música que pots gaudir des de casa. Ara que ens toca viure un Sant Jordi tan diferent et recomanem un munt d’idees i recursos perquè puguis passejar virtualment per la festa de la lectura.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Idees per a nens i nenes
En Gènius viu el Sant Jordi des de casa

Per combatre l’avorriment, el portal infantil Gènius proposa als més petits receptes, manualitats i curiositats sobre la llegenda de Sant Jordi. També hi trobaran recomanacions de llibres digitals perquè aprofitin aquests dies per descobrir històries de tota mena i fer volar la imaginació. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Novel·la
Què puc llegir aquests dies?

Davant el munt de propostes en obert que hi ha, sovint arriba a ser difícil saber què escollir. Per això, els bibliotecaris de la Xarxa t’han fet una tria d’alguns de les novel·les que no pots deixar escapar d’eBiblio, el servei de préstec digital que tens al teu abast. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Agenda
Activitats de les biblioteques

Hores del conte virtuals, tallers, concursos, presentacions i moltes altres propostes són les que preparen les biblioteques municipals aquests dies per celebrar la diada. Pots consultar-les a l’apartat d’agenda de la Biblioteca Virtual, així com a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiXBM. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Llibreries
Ens sumem a la campanya #llibresalaire

La Xarxa de Biblioteques Municipals dona suport a l’acció #llibresalaire del Gremi de Llibreters de Catalunya. La iniciativa convida tothom a sortir al terrat, balcó, finestra… a les 12 h i a les 18 h del 23 d’abril i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la teva llibreria. Aquesta acció se suma a la campanya #senseparadesperòsenseparar perquè els ciutadans, i també les biblioteques, continuem comprant a les nostres llibreries més properes.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Arts escèniques
Teatre al sofà

Sant Jordi també és un bon dia per aprofitar alguna de les moltes propostes teatrals que pots trobar en obert a diverses plataformes digitals gràcies a la generositat de les companyies teatrals. Troba la teva obra i viu el teatre des del sofà.  

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Nous terminis
Informació pràctica sobre els teus préstecs i reserves

Arran del tancament de les biblioteques i bibliobusos, t’informem que hem ampliat el termini de retorn dels documents prestats fins al 31 de maig. També hem prorrogat el període per recollir documents reservats fins al 23 de maig. Per facilitar al màxim l’ús dels serveis virtuals durant el confinament, també hem obert l’accés d’aquests serveis a les persones que fins ara el tenien bloquejat per retards en el retorn dels préstecs.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte