Si no veus la informació, fes clic aquí.
Maig 2020
Nou carnet temporal per a usuaris sense carnet de biblioteques
LA BIBLIOTECA A CASA #joemquedoacasaXBM

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques, com la plataforma digital eBiblio amb accés a llibres, pel·lícules i revistes; les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical i sobretot del gènere clàssic, l'In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres o l'hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns. Les biblioteques a casa!

Des de la biblioteca Josep Badia i Moret treballem per la futura obertura de l'equipament amb les màximes mesures de seguretat i amb les condicions més favorables possibles per retrobar-nos amb tots aquells que gaudim del món de la cultura a través de la lectura, el coneixement, la informació i l'experimentació.

El nostre desig és tornar-te a veure, la nostra tasca imminent és mantenir-te informat!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
"El gran fabricant de paraules"
Centenari Gianni Rodari

El 23 d'octubre de 2020 es compleixen els 100 anys del naixament de Gianni Rodari, des d'el portal infantil Gènius et convidem a conèixer a aquest mestre de la fantasia.

Reconegut escriptor, pedagog i periodista revolucionari de la literatura infanil i juvenil és considerat com "el gran fabricant de paraules".

Coneixes els Contes per telèfon, El llibre dels perquès o els Tirallongues de cel i terra?

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Contes en línia
A les dotze, menja't un conte

La iniciativa impulsada per les Biblioteques del Vallès Oriental amb el nom de “A les dotze, menja’t un conte!”, ofereix sessions de contes en directe de no més de 30 minuts per a les famílies amb infants majors de 3 anys. 

Les sessions són a les 12 del migdia de dilluns a divendres al compte d’Instagram de @bibliotequesvo.

La nostra biblioteca va apadrinar la sessió del 22 d'abril de la narradora Ada Cusidó, amb el conte "La granja no s'adorm".

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Llegeix els diaris amb eBiblio
Documents i serveis digitals

En temps de confinament també pots llegir els diaris des de casa. El servei de préstec digital e-Biblio ens ofereix ara també aquesta opció amb un préstec limitat a dues hores.

Amb la incorporació de l'edició impresa de La Vanguardia (en català i castellà), El País, Cinco Días i El Mundo Deportivo s'amplia l'oferta de premsa periòdica a la ja existent amb una cinquantena de  títols de revistes.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Informació pràctica
Préstecs i reserves

Amb el tancament de les biblioteques davant la situació de prevenció del contagi del Covid-19, ampliem el termini de retorn de préstecs i la recollida de reserves.

A la biblioteca de l'Ametlla seguim treballant per tu... aquí et deixem tota la informació.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Foment de la lectura
Clubs de lectura virtual

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals t'oferim un programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objetiu promoure la lectura i el diàleg a través de le noves tecnologies.                             

La novel·la negra, la literatura catalana i la ciència-ficció seran els temes que inauguraran aquest nou programa. 

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Foment de la lectura per a joves
Llegir té premi

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya engega una nova edició especial del concurs Llegir té premi a partir del proper 20 d'abril.                                                                                            Aquesta inciativa es duu a terme durant el període de vacances d'estiu, però donades les circumstàncies excepcionals, avancem el concurs per impulsar la lectura digital per a joves a la xarxa a través de títols que es troben a la plataforma eBiblio i Legiland.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Literatura Feel Good
Salut

Les novel·les feel good són aquelles en què un personatge amb una actitud forta i positiva davant la vida, s'enfronta a un repte i aconsegueix sortir-ne victoriós. 

Per descomptat acabem amb un final feliç però ho és perquè el personatge va evolucionant i buscant perquè aíxí sigui.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Àlbum il·lustrat
Àlbums il·lustrats per a adults

Arribat el punt que l'oferta editorial d'Àlbums il·lustrats fa molts anys que reflexa una qualitat enorme i una diversitat infinita, creiem que podem certificar que considerar-los per a públic infantil seria menysprear-la.

Aquí t'oferim una selecció de títols que considerem que els seu públic diana són els adults, i després també els petits.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
REVISTES eBiblio
NOVEL·LA eBiblio
Mola, Carmen
Falcones, Ildefonso
Nesbo, Jo
Sánchez Piñol, Albert
PEL·LÍCULES eBiblio
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
L'Ametlla del Vallès. Biblioteca Josep Badia i Moret
Carrer Torregassa, 35-37 08480 L'Ametlla del Vallès
Tel 938 431 966
b.ametllav.jbm@diba.cat
www.biblioametlla.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat