Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de Sant Jordi
Dijous 23 d'abril al matí
Celebrem Sant Jordi a la Xarxa

Aquest any no volíem renunciar a celebrar la Festa de Sant Jordi i des de la Biblioteca i l'Ajuntament hem preparat una diada virtual que es podrà seguir des de l'adreça  santjordi.svc.cat i a les nostres xarxes socials. Recomanacions, tallers infantils, concurs de punts de llibre, presentacions literàries i molt més, no us ho perdeu.

I no ens podem deixar la tradicional Marató de Contes que ja arriba a la seva onzena edició. Com en altres edicions pares, mares, avis, àvies, mestres i alumnes ens explicaran contes, i alumnes de l'Escola de Música tocaran algunes peces. Serà una diada diferent però esperem que sigui especial.

Aquest Sant Jordi llegiu i regaleu llibres des de casa!

#ASVCensquedemacasa #FemSantJordi #JoemquedoacasaXBM #SantJordiXBM

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 23 d'abril
Concurs i exposició de Punts de Llibre de Sant Jordi

Com cada any la Biblioteca, l'Ajuntament i els Centres Educatius de Sant Vicenç organitzen el ja tradicional concurs de Punts adreçat a infants de 1r a 6è de primària. 

Els guanyadors s'anunciaran el dia de Sant Jordi a l'adreça santjordi.svc.cat i a les xarxes socials de la biblioteca.

Podreu visitar també l'exposició virtual amb les obres de tots els participants.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 23 d'abril a la tarda
Fem un punt de llibre del Drac de Sant Jordi

Video tutorial que ens ensenya com fer un divertit punt de llibre del Drac de Sant Jordi a partir d'un senzill origami. Una manualitat original i fàcil per aquesta diada.

A càrrec d'Úrsula Losada.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 23 d'abril a la tarda
Presentació literària

Montserrat Enrich és periodista i escriptora i ens presentarà el seu darrer llibre editat per l'editorial Farell "Les Ortigues: remeis, cuina, usos i tradició".

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Marlene Denis, escriptora

Coneixes l'obra de l'escriptora d'origen cubà que viu a Sant Vicenç Marlene Denis?

La Marlene va néixer a l'Habana d'on va emigrar l'any 1998 per problemes polítics.  Diplomada en magisteri i correctora d'estil, té una gran trajectòria literària amb 24 llibres publicats. Part de la seva obra ha estat traduïda a diverses llengües, entre elles l'anglès, el rus i l'àrab.

Podeu conèixer una mica més a l'autora i la seva obra a través d'aquests enllaços:

Algunes de les seves obres es poden comprar a la plataforma Amazon.

 
FacebookTwitterEmail
 
#senseparadesperosenseparar

Sant Jordi també és la festa dels llibreters i quan tornem a sortir al carrer volem les llibreries obertes.

El gremi de llibreries fa una crida perquè es comprin llibres a les llibreries de proximitat. Amb l'etiqueta #senseparadesperosenseparar es pot fer ressó a les xarxes comentant els títols adquirits i el nom de la llibreria.

#llibresalaire Amb aquesta etiqueta els llibreters proposen que el mateix dia de Sant Jordi a les 12h. del matí i a les 18h. de la tarda sortim al balcó, finestra, terrat o pati de casa i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la llibreria de proximitat.

Aquest Sant Jordi regala llibres!

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Sant Jordi al Gènius

Aquest any el cavaller, el drac i la princesa estan confinats a casa com tu però no per això deixaran de celebrar Sant Jordi. El portal infantil Gènius et proposa un munt d’activitats per fer des de casa relacionades amb la festa del llibre i la rosa. També t’animem a continuar llegint un munt d’històries que et faran viatjar en el temps i l’espai sense moure’t del sofà.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Llibres a l'eBiblio Especial Amics
Emili Teixidor i Viladecàs
Choderlos de Laclos
Laura Marshall
Sílvia Soler i Guasch
Revistes en català a l'eBiblio
Revista de divulgació històrica
Revista de cultura catalana
Revista especialitzada que en música
Piu piu
Una revista per a nens de 0 a 5 anys
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
https://www.svc.cat/svcastellet/ca/biblioteca-municipal.html
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte