Si no veus la informació, fes clic aquí.
Idees per gaudir de les biblioteques des de casa #joemquedoacasaXBM (març 2020)
Llibres electrònics
Propostes lectores per a tots

Aquests dies de confinament continua llegint els llibres que més t’agraden amb el servei de préstec digital eBiblio Catalunya. Hi trobaràs llibres i revistes que podràs llegir des de la teva tauleta, l’ordinador, el mòbil o el lector de llibres electrònics. A més hem ampliat les opcions per aquests dies: podràs agafar en préstec fins a quatre llibres a la vegada amb un màxim de trenta llibres al mes. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
  
eFilm
Una biblioteca de pel·lícula

Si prefereixes passar les hores mirant una bona pel·lícula, també a la plataforma eBiblio tindràs accés a més de tres mil pel·lícules, documentals i curtmetratges per veure en streaming des del web o des de l'app eBiblio. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Gènius
Com explico el coronavirus als més petits?

Una selecció de recursos que t’ajudaran a explicar de la millor manera possible la situació del coronavirus als infants perquè entenguin una mica més la malaltia que està canviant la nostra realitat d’aquests dies. Contes i vídeos per fer-ho tot més comprensible. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
eBiblio Catalunya
Aprofita el temps per practicar anglès

A la plataforma eBiblio la Britannica Library et permet aprendre anglès al teu ritme amb milers d’articles i recursos de diversos temes i adaptat a nivells diferents. També tens a la teva disposició Koalatext, un projecte en línia d’aprenentatge d’anglès, amb més de cinc-centes unitats de comprensió lectora, àudios, vídeos i flashcards.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
  
Serveis virtuals de música
Omple de música els dies

Coneixes la Naxos Music Library? És una base de dades amb més de cent mil títols per escoltar, sobretot de música clàssica, i un munt d’informació per saber-ne més de cada títol.  Si et decantes pels documentals musicals recorda que tens al teu abast la plataforma de visionat en línia dels títols de l’In-Edit Festival. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
  
Tria de tours virtuals
Turisme des de casa

En aquests dies que trobem a faltar sortir al carrer, et convidem a voltar des de la teva pantalla, ja sigui per veure monuments emblemàtics o visitar museus. Esvaeix la ment i fes turisme des del sofà amb alguns dels millors tours virtuals. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Recomanacions
Llibres i pel·lícules per suportar el confinament

Històries que ens faran riure i plorar i ompliran els nostres dies. Propostes que ens poden ajudar a passar aquest temps de reclusió. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
  
En obert
Còmics desconfinats

Aquests dies molts autors, editorials i col·lectius estan posant en contingut obert i gratuït diversos fons de còmics. Recorda que a l'eBiblio, la plataforma de servei de préstec digital, també trobaràs molts còmics per llegir en format electrònic.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Mesures per al coronavirus
Queda’t a casa

Arran del tancament de les biblioteques públiques, hem prorrogat tots els préstecs de documents vigents fins al 21 d'abril, hem ampliat el termini per recollir els documents reservats fins a 30 dies, i hem tancat totes les bústies de retorn de documents de les biblioteques per evitar-te qualsevol desplaçament innecessari. Volem que et quedis a casa i que no et preocupis per tornar els documents en aquest moment. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte