Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí d'abril
#joemquedoacasaXBM

Seguim tancats a casa i volem posar el nostre granet de sorra per fer més amè i variat aquest confinament forçat pel COVID 19.

En aquest butlletí trobareu un munt de propostes culturals i d'oci: gaudir d'una òpera al Liceu, passejar per museus, aprendre idiomes o convertir-nos en grans xefs.

I no ens podem oblidar dels recursos que també ens ofereix la Biblioteca Virtual de la XBM amb audiollibres per si teniu la vista cansada amb tanta pantalla, la Naxos Music library que conté una gran base de dades per escoltar música clàssica o l'In-Edit, una plataforma de documentals musicals.

Tancats si, però no avorrits!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Biblioteca Digital Mundial

La biblioteca Digital Mundial ens ofereix accés gratuït a manuscrits, llibres rars, mapes, fotografies i altres importants documents d’interès cultural mundial. Es pot explorar per períodes, per idioma, per localització, per institució, ...

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Museus de Catalunya

El Museu d’Art Contemporani ofereix recorreguts temàtics per la seva col·lecció, que van des de les obres de dones artistes fins a les obres que reconeixereu perquè estan a l’espai públic.

El CCCB destaca el seu arxiu digital, on s’hi poden trobar conferències, entrevistes i articles.

El Museu Marítim ens descobreix la Barcelona de 1912.

 
FacebookTwitterEmail
 
Anem a l'òpera: el Liceu i més

La plataforma My Opera Player ofereix una àmplia videoteca d’òpera, dansa i concerts dels principals teatres d’arreu del món, del Liceu o el Teatro Real, entre d'altres.

Per poder accedir al contingut caldrà registrar-se a la plataforma My Opera Player i introduir el codi “OperaEnCasa”.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Teatre al sofà

És un bon moment per aprofitar la multitud de propostes teatrals que trobem en obert a diferents plataformes digitals gràcies a la generositat de companyies professionals i amateurs. De tot cor, moltes gràcies.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Aprenc idiomes

Koalatext és un projecte en línia d'aprenentatge de la llengua anglesa amb més de cinc-centes unitats de comprensió lectora, àudios, vídeos i flashcards. S'hi accedeix a través de la plataforma E-biblio.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Toco un instrument

Aprendre a tocar les teves cançons favorites és més fàcil del que et penses.

Tender Play és una aplicació per als qui volen iniciar-se o millorar l'art de la guitarra.

Una altra opció és Tabs.

 
FacebookTwitterEmail
 
Cuino com un gran xef

Aquests dies de confinament son una bona oportunitat per dedicar més temps a la cuina i recuperar les receptes tradicionals o innovar amb noves versions.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Em poso en forma

No hi ha excusa: mou-te. A la xarxa trobareu un munt de recursos i aplicacions pel mòbil per posar-nos en forma durant el confinament.

El gimnàs municipal ofereix sessions de tonificació, pilates, zumba, ritmes llatins, ... heu de seguir els perfils d'instagram @neu.mon i @vanesaperellon1982

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novel·la Adults a la biblioteca digital
Julia Navarro
Marta Rojals
Amin Maalouf
Lincoln Child
Llibres Infantils a la biblioteca digital
René Goscinny
Mike Van Waes
Harriet Muncaster
Jordi Cuixart
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte