Si no veus la informació, fes clic aquí.
El butlletí especial
Avisos importants sobre el servei

Com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19, des de dijous 12 de març i fins a nou avís la biblioteca S. Vives Casajuana romandrà tancada.

- Els documents que tens en préstec els pots conservar a casa fins que la biblioteca torni a obrir. S'ha ampliat el termini de retorn fins al 21 d'abril.

- Si no els vols tenir a casa recorda que la bústia de la biblioteca està oberta les 24 hores.

- Si t'arriba algun avís de recollida de reserves no pateixis, aquestes reserves no caducaran fins a la reobertura de la biblioteca.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
E-biblio

E-biblio és el servei gratuït de llibres electrònics adreçat a tots els usuaris amb carnet de biblioteca.

Pots accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel.ligents.

Hi trobaràs obres de ficció per adults joves i infants, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre. Obres de no-ficció, revistes, i més de 2000 títols de pel.lícules, curtmetratges, concerts i documentals.

Si tens qualsevol dubte o problema per accedir al recurs envia'ns un e-correu a l'adreça b.st.vicensc.svc@diba.cat o un missatge per les xarxes socials.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Biblioteca Virtual

La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix tot un univers de serveis pensats per a tots els públics i centrats en la informació, l'accés a noves tecnoligies, l'aprenentage permanent i l'entreteniment. Entre els recursos que pots trobar destaquem:

- audiollibres

- autoaprenentage d'idiomes

- formació en tecnologies de la informació

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Trencadís

Es tracta d'un dipòsit digital de la Xarxa que té com a objectiu promoure i difondre la cultura local i facilitar l'accés a aquelles col.leccions úniques i valuoses de les biblioteques de la xarxa.

La nostra biblioteca ha digitalitzat la revista local Castellet, els programes de la festa major des de l'any 1930 al 2016, una col.lecció de cartells cinematogràfics, i un recull de cartells de representacions musicals i esportives de la Societat Ateneu.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Gènius

I no ens volem oblidar dels infants.

Gènius és el portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Els infants poden trobar recomanacions, jocs, prestatges virtuals sobre diferents temàtiques, contes, etc., tot això amb uns personatges especials que els hi expliquen i aconsellen.

Aquests personatges són el Gènius, el PlayMe, la Valentina i el Bit.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte