Si no veus la informació, fes clic aquí.
Especial BibllioNotícies des de casa
#joemquedoacasaXBM
Des de casa però molt a prop teu

Davant l'excepcional situació d'emergència sanitària derivada del coronavirus COVID-19, les Biblioteques de Manresa continuen tancades. Cal que, per evitar més contagis, ens quedem a casa.

Us fem arribar aquest butlletí especial que esperem us ajudi a passar aquest confinament de la millor manera possible. Us animem a gaudir dels serveis virtuals que des de les Biblioteques de Manresa us podem oferir en aquests moments, i esperem retrobar-nos ben aviat!

 
FacebookTwitter
 
Informacions pràctiques

En relació al tancament de les biblioteques tingues en compte el següent:

  • els documents que tens en préstec pots conservar-los a casa fins que les biblioteques puguin reobrir. Ampliem el termini de retorn fins al 21 d’abril.
  • les bústies de retorn de les dues biblioteques queden inhabilitades.
  • ampliem el termini per recollir els documents reservats fins que les biblioteques obrin.
 
FacebookTwitter
 
eBiblio

Aquests dies de confinament continua llegint els llibres que més t’agraden amb el servei de préstec digital eBiblio Catalunya. Hi trobaràs llibres i revistes que podràs llegir des de la teva tauleta, ordinador, mòbil o lector de llibres electrònics.

També tindràs accés a més de tres mil pel·lícules, documentals i curtmetratges per veure en streaming des del web o des de l'app eBiblio. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Els serveis virtuals a l'abast de tothom

Si algun dels teus familiars o coneguts no té el carnet de les biblioteques, ara també poden accedir als serveis virtuals de les biblioteques, com la plataforma de préstec digital eBiblio CatalunyaNaxos Music Library, In-edit TV, així com els audiollibres en mp3, o l’hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns.

Per fer-ho només han d’accedir al Catàleg Aladí i donar-se d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Exposició virtual "Verstialitats"

Durant aquests dies de confinament, les Biblioteques del Bages-Berguedà-Moianès, per commemorar els cinquanta anys de la mort de Josep Carner i per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, us hem estat presentant, per diferents xarxes socials, imatges de l’exposició VERSTIALITATS. 

Avui, us oferim una visita virtual a aquesta exposició que restarà oberta fins al 18 d’abril. Pròximament podreu visitar-la a la vostra biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Bibliojuga amb el Gènius

Vols jugar una estona amb el Gènius? Aprofita aquests dies  per descobrir els jocs que et proposa el portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A més a més, amb l'app Bibliojuga amb el Gènius podràs jugar al mòbil o tauleta a vuit jocs protagonitzats pel Gènius, la Valentina, el PlayMe i el Bit!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
#mésquellibres

Si aquests dies no saps què llegir, visita el nostre blog i dins l'apartat #mésquellibres trobaràs una pila de recomanacions que hem fet els bibliotecaris però també alguns usuaris de les biblioteques!

Moltes d'elles les trobaràs disponibles a eBiblio Catalunyael nostre servei de préstec digital.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
eBiblio novel·les
Anne Jacobs
Maggie O'Farrell
Lucinda Riley
Mari Jungstedt
eBiblio pel·lícules
eBiblio infantils i juvenils
Pierdomenico Baccalario
Ana Juan
Laura Gallego
Harriet Muncaster
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Manresa
Passeig Pere III, 29 08242
Tel 938 753 636
b.manresa.c@diba.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte