Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - La biblioteca a casa

#joemquedoacasaXBM

Us enyorem... però des de casa, treballem per vosaltres

Durant aquests dies de confinament, l'equip de la biblioteca ens hem proposat fer-vos companyia virtualment. Per això, hem engegat concursos, sortejos i tota mena d'activitats per fer que aquests dies sense la biblioteca estigueu distrets i acompanyats.

Us animem a participar-hi així com a compartir amb nosaltres les vostres lectures amb el hashtag #goitaqllegeixo #joemquedoacasaXBM #bibliotecanavarcles.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Informacions pràctiques

Com que la biblioteca està tancada, tingueu en compte que:

Els documents que teniu en préstec els podeu tenir fins que la biblioteca pugui reobrir, per això, ampliem el termini de retorn fins al 21 d'abril. La bústia de retorn queda inhabilitada. Ampliem el termini per recollir els documents reservats fns que la biblioteca reobri.

 
FacebookTwitterEmail
 
Premis pels més petits, també!

Si voleu guanyar una làmina original il·lustrada per Marc Martinez, una reproducció del mural del racó de petits lectors, el més nou que tenim, ens heu de dir almenys 1 element que hi surti. I si el que voleu és pintar una mandala creada per l'autora Anna Llenas (la trobareu a la seva web), descarregueu-la que en farem una gran exposició!

 
FacebookTwitterEmail
 
Activitats virtuals, estigueu al cas!

A causa de la situació en què ens trobem, en breu començarem a fer activitats virtuals, clubs de lectura... Si teniu alguna proposta d'activitat que vulgueu que fem, alguna de concreta, envieu-nos un correu a la biblioteca b.navarcles.sv@diba.cat i ens ho feu saber. O si necessiteu contactar amb nosaltres, us atendrem en aquesta adreça de correu.

 
FacebookTwitterEmail
 
Una gran biblioteca a Internet, la coneixes?

Per qui vulgui més recursos, la web https://archive.org/ és una font inesgotable de recursos, una biblioteca digital que proporciona accés universal al coneixement. El seu objectiu és crear una gran biblioteca d'Internet.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Concurs #goitaqllegeixo participa-hi!

Aquests dies tenim un concurs en marxa, es tracta del #goitaqllegeixo i us animem a participar-hi, és ben senzill:

Fes-te una foto o un vídeo amb el llibre que hagis triat per confinar-te. Etiqueta la biblioteca amb els hashtags #bibliotecanavarcles #goitaqllegeixo i #joemquedoacasaXBM.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dia Internacional del llibre infantil, participa-hi!

El 2 d'abril és el Dia Internacional del llibre infantil, coincidint amb la data de naixement de l'escriptor Hans Christian Andersen i per celebrar-ho virtualment, us animem a compartir un llibre que t'agradi o que vulguis ensenyar, en foto, vídeo o recomanació, del 2 al 12 d'abril teniu temps per participar-hi, i etiquetar-nos a #bibliotecanavarcles #joemquedoacasaXBM i #DiaLIJ20

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Llibres digitals- eBiblio infantil i juvenil
Isadora Moon es fica en un embolic
Harriet Muncaster
Serendip a l'atac!
Julve&Copons
Algunes princeses són de plom
Núria Segarra
La noia que va salvar el Nadal
Matt Haig
Cómo arreglar un libro mojado
Roberto Aliaga
L'actor Lucas Bilbo
Àngel Burgas
El fantasma de la casa de al lado
Iñaki R. Díaz
En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd
Sans&Montañá
Llibres digitals - eBiblio novel·la
El millor d'anar és tornar
Albert Espinosa
La casa de Riverton
Kate Morton
El cuaderno dorado
Doris Lessing
Un lloc al món
Katherine Marsh
La trena
Laetitia Colombiani
Confidències i traïcions
Catherino O'Connell
La distància fins al cirerer
Paola Peretti
La peste
Albert Camus
Seguiu-nos per les xarxes socials!

Si encara no ens a les xarxes socials que tenim a la biblioteca, ara és el moment! Estareu informats de les darreres novetats i entretinguts amb tots els reptes i concursos que us anem proposant. Ens hi acompanyeu?

Twitterhttps://twitter.com/bnavarclessv

Facebookhttps://www.facebook.com/bnavarcles

Instagramhttps://www.instagram.com/bibliotecadenavarcles/

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte