Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles- Març 2020 poètic i feminista!
Celebrem un març poètic a la biblioteca!

Del 10 al 30 de març: 

Regalem poemes! Passa per la biblioteca i recull el teu regal. Celebrem el Dia Mundial de la Poesia #DMP20  Comparteix el teu poema preferit etiquetant la Biblioteca de Navarcles o penja'l a l’estenedor poètic, sortegem un lot de llibres entre tots els participants. I per celebrar-ho amb els més menuts: jocs de poesia, creacions poètiques, murals, mostra de llibres... No us ho podeu perdre!

Divendres 13 de març a les 8 del vespre: Recital Amb veu de dona i amb ADN Feminista a càrrec de poetes navarclines.

Divendres 20 de març i divendres 27 de març durant tot el matí El monstre de la poesia: tallers de  poesia amb la poeta Sònia Moya, amb els alumnes de tots els cursos de 6è de l’escola Catalunya. www.soniamoya.com/

Dissabte 28 de març a les 12 del migdia: Rimes i altres contes amb la Petita companyia. Adreçat a públic familiar amb infants de 0 a 3 anys.  

 
FacebookTwitterEmail
 
Xerrada: recursos per treballar les emocions a l'aula

Dilluns 2 de març a les 6 de la tarda:

Xerrada:  Recursos per a treballar les emocions a l’aula, a càrrec de Berta Gilbert, directora de l'escola d'intel.ligència emocional  VEIE- Barcelona i responsable de programes de Lleure dos mil. 

Xerrada especialment adreçada a mestres d’infantil i primària

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Activitats amb l'associació Peluts de Navarcles

Durant tot el mes de març: Exposició - conscienciació sobre la tinença d'animals

Dimarts 3 de març de 5 a 7 de la tarda: Dibuixa el teu animal de companyia amb l’Associació Peluts de Navarcles. 

Divendres 6 de març a les 8 del vespre: Com podem educar el nostre gos?  xerrada a càrrec d'Alba Jornet de FAADA. Organitzat per l’Associació Peluts de Navarcles.

Divendres 27 de març de 5 a 7 de la tarda: Taller de manualitats - Crea el teu animal de paper amb els Peluts de Navarcles

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 

Dimarts 10 de març a les 8 del vespre:

Presentació de la novel·la Nines russes  de Natxa Nacenta.

La filòloga i professora de català, Ignacia Nacenta, guanyadora del 31è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa amb la novel·la, Nines Russesacompanyada de la filòloga Mon Roig, ens presentarà el seu llibre a la biblioteca de Navarcles. Us hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Clubs de lectura

Dimecres 11 de març a les 8 del vespre: Tertúlia Lire et converser, comentem Trois jour et une vie de Pierre Lemaître, conduït per Isabelle Sangüesa.

Dimarts 17 de març a les 8 del vespre: Tertúlia Llegim teatre, comentem L’huracà de Carme Montoriol, guiats per Àngel Fernandez. 

Dijous 26 de març a les 8 del vespre: Tertúlia Entrelínies, comentem Diari del tot verídic d'un indi a mitja jornada de Sherman Alexie, guiats per Xavier Mas Craviotto.

Dimarts 31 de març a les 8 del vespre: Tertúlia Parlem de llibres, comentem: El cuento numero trece  de Diane Setterfieldguiats per Ignasi Puig.

 
FacebookTwitterEmail
 
Recital de poesia ADN Feminista

Divendres 13 de març a les 8 del vespre:

Recital Amb veu de dona - ADN Feminista a càrrec de poetes navarclines . Amb aquest acte celebrem la doble commemoració d'aquest mes de març: el dia de la dona i el de la poesia.

 
FacebookTwitterEmail
 
Xerrada LiceuBib

Divendres 20 de març a les 7 del vespre: Xerrada LiceuBib a càrrec del coordinador del club, Oriol Pérez i Treviño. La biblioteca et porta al Liceu per veure La Clemenza di Tito de W. A. Mozart. Preu d'entrada amb descompte de grup, 80€. Sortida a les 17.40 de la parada de bus davant del Baviera. Bus gratuït

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Curs d'escriptura creativa

Dissabte 21 de març  d’11 a 13:30:

Curs d’escriptura creativa II a càrrec de l’escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de lletres

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Hores del conte

Dissabte 14 de març a les 12 del migdia: Contes pels més petits. Sessió de contes adreçada a famílies amb infants d'1 a 4 anys a càrrec de la Clara Gavaldà.

Dissabte 28 de març a les 12 del migdia: Rimes i altres contes amb la Petita companyia. Adreçat a públic familiar amb infants de 0 a 3 anys.  

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS DE NOVEL·LA
Pluja d'estels
Laia Aguilar
Terra Alta
Javier Cercas
Frankisstein
Jeanette Winterson
Ca la Wenling
Gemma Ruiz Palà
Pols i ombra
Antonio Manzini
Te estoy viendo
Clare Mackintosh
Loba negra
Juan Gómez-Jurado
Un hombre decente
John le Carré
NOVETATS INFANTILS
Monstres de veritat
En tots els sentits
Jo Món
Cinc minuts més
Aladdin
Guy Ritchie
Dumbo
Tim Burton
Zog: dracs i heroïnes
Max Lang i Daniel Snaddon
La Rata pirata i altres aventures per crèixer
Jeroen Jaspaert
NOVETATS EN ANGLÈS
The Guardians
John Grisham
Normal people
Sally Rooney
Butterfly room
Lucinda Riley
A better man
Louise Penny
NOVETATS VARIADES
L'herència emocional
Ramon Riera
Víctor Català, l'escriptora emmascarada
Margarida Casacuberta
Feminismo 4.0. La cuarta ola
Nuria Varela
La paraula i el cant
Jordi Pàmies
La biblioteca et porta al Liceu

Reserva la teva plaça! Sortida amb bus el divendres 17 d'abril al Gran Teatre del Liceu  per anar a veure La Clemenza di Tito  de W. A. Mozart . Preu d'entrada amb descompte de grup: 80€. Sortida a les 17:40 de la parada de bus davant del Baviera. Bus gratuït!

Vine a la xerrada LiceuBib,  parlarem de l'obra amb el coordinador del club Oriol Pérez i Treviño, divendres 20 de març a les 7 del vespre, t'hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat