Si no veus la informació, fes clic aquí.
BIBLIOAGENDA CANET - Butlletí Febrer 2020
Durant el mes de febrer...
ENQUESTA SOBRE REVISTES

La Biblioteca P. Gual i Pujadas, col·labora en un estudi sobre lectura de revistes durant aquest mes de febrer.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya demana que us fem arribar aquesta enquesta de L'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).
Es tracta d' un estudi per conèixer l'índex de lectura de revistes dels usuaris de biblioteques públiques amb l'objectiu de poder desenvolupar un pla d'acció per fomentar la lectura de les capçaleres que publiquen en llengua catalana.

Podeu contestar l'enquesta a través de l'enllaç, fins el 28 de febrer.

ENQUESTA: www.lesrevistes.cat/enquesta  o bé al codi QR

Totes les persones que responguin l’enquesta tindran com a agraïment un mes de subscripció gratuïta a les revistes en format digital de l’APPEC incloses a l'iQUIOSC.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte, 8 de febrer...
L'HORA DEL CONTE

"EL REI DE LA DISBAUXA"
a càrrec de Bufamots

En Dionís és un somiatruites que veu coses com ningú més és capaç de veure-les. Mireu si n'és de ximple, que es pensa que totes les fulles són fades, que els cotxes són monstres que es mengen als homes i un sens fi d'excentricitats garrafals... o... potser som nosaltres qui no ho veiem bé i ens equivoquem?... Umm...

El que és segur, és que ens espera un viatge fantàstic d'aventures amb en Dionís que us convidem a descobrir amb nosaltres!!

Entrada lliure.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous, 13 de febrer...
CONVERSES EN ANGLÈS

CONVERSES EN ANGLÈS
coordinades per Kids&Us Canet de Mar.

Un grup d'adults, que ja s'han inscrit prèviament, i que han de tenir un mínim de coneixement de la llengua anglesa, es reuneixen  a la Biblioteca P. Gual i Pujadas  per tal de practicar-ne la conversa.

Al llarg del curs, cada segon dijous de mes es troben i parlen en anglès durant una hora, de 19h a 20h, segons temàtica proposada pel coordinador.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Divendres, 21 de febrer...
CLUB DE LECTURA

"LA MORT LENTA"
de Xavier Mas Craviotto

Aquest mes de febrer de 2020, en les sessions dels Club de Lectura CdM que coordina Eliecer Navarro, es comentarà l'obra de Xavier Mas Craviotto "La mort lenta", de la qual, els seus membres, n'hauran fet prèvia lectura

El llibre és un viatge per l’adolescència dels dos protagonistes, amb unes perspectives vitals ben allunyades l’un de l’altre i que l’autor, Xavier Mas Craviotto, sap presentar de forma molt àgil..

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte, 22 de febrer...
L'HORA DEL CONTE

LA CAPUTXETA VERMELLA
Contes pels més menuts, amb la Fina Gelpí

Com ja és habitual, la Fina ens contarà i escenificarà una història per aprendre. Un conte d'aquells tan i tan coneguts per mares i pares i avis i iaies i també pels més petits.

Ens voleu acompanyar pel bosc amb la Caputxeta i a veure si ens trobem el Llop?

Entrada lliure.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVETAT A LA BIBLIOTECA...
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Canet de Mar. Biblioteca Pare Gual i Pujadas
Riera de Sant Domènec, 1 A 08360 Canet de Mar
Tel 937 956 037
b.canet.pgp@diba.cat
https://www.canetdemar.cat/biblioteca
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat