Si no veus la informació, fes clic aquí.
"Horaris especials de les sales d'estudi per als exàmens" (gener 2020)
Ampliem horaris
Has d’estudiar?

El gener és un mes dur i encara més si tens una colla d’exàmens per endavant. Si és el teu cas, recorda que les biblioteques t’ofereixen sales d’estudi que aquests dies amplien els seus horaris perquè puguis preparar bé les proves. Consulta els horaris a la teva biblioteca. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novel·la
Un passeig per la literatura romàntica

Aquest mes es compleixen dos-cents anys del naixement d'Anne Brontë, menys coneguda que les seves germanes Charlotte i Emily. Va escriure només dues novel·les: "Agnes Grey" i "La llogatera de Wildfell Hall". Les has llegides? 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
App BibliotequesXBM
El teu carnet al mòbil

Si ets dels que et deixes el carnet de la biblioteca a casa, no pateixis perquè amb l’aplicació BibliotequesXBM pots dur-lo al mòbil. Només cal que desis el teu carnet i el de tots aquells que vulguis al teu telèfon i llestos. Ja pots tramitar els préstecs o gaudir dels descomptes que t’ofereix el carnet sense haver-lo de dur a sobre. I si vols estar informat de tot, escull l'opció de rebre notificacions.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Turisme
Gaudeix de la neu

A Andorra, el 90% del territori és natura, el qual inclou tres parcs naturals, setanta llacs i seixanta-cinc muntanyes de més de 2.500 metres d’altitud. Descobreix guies per fer excursions al Principat, així com les millors novel·les andorranes. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Consum alternatiu
Cooperativisme, una altra manera de fer

Vols saber com funciona aquest moviment que estén els seus beneficis a la base de la piràmide econòmica? Te n’expliquem les tesis principals i et recomanem alguns llibres i webs en els quals ampliar la informació. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Avantatges del carnet
Al teatre, amb descompte

Si estàs planejant anar al teatre properament, consulta tots els descomptes que t’ofereix el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Pots gaudir dels teus descomptes a sales de Barcelona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat... entre molts municipis. Que comenci la funció!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
eBiblio
Una biblioteca de pel·lícula

Vols veure pel·lícules de forma gratuïta? A la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya tens més de tres mil pel·lícules, documentals i curtmetratges per veure en streaming des del web o l'app eBiblio.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat