Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - Bon any 2020!
Torna el Lletres i vins a la biblioteca!

Pel gener torna el cicle Lletres i vins de les biblioteques amb DO del Bages. No te'n perdis cap activitat! Fins al 31 de gener, participa al concurs fotogràfic: fes una foto relacionada amb el vi o la vinya, vinyes, paisatges, patrimoni, cellers, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l'àmbit territorial de la D. O. Pla de Bages, etiqueta-la:  #vinstagrampladebages2020, penja-la a Instagram i guanya una panera cultural. Organitzat per les Biblioteques amb DO del Bages: Artés, Avinyó, Navarcles, Sant Fruitós, Ateneu Les Bases de Manresa, El Pont de Vilomara i Súria.

 
FacebookTwitterEmail
 
Exposicions

Durant tot el mes de gener: Exposició Auca dels Amics de l’Art Romànic. Il·lustracions de Glòria Casas i Text de Joan Vilamala.

Del 13 al 31 de gener: Exposició d'art amb suro, escultures de Dami Vila i mostra bibliogràfica vinyes i vins. Cicle Lletres i vins. 

 
FacebookTwitterEmail
 
Tertúlia en francès a la biblioteca, Lire et parler!

Dimecres 8 de gener a les 8 del vespre:

Tertúlia Lire et parler, conversa en francès sobre el llibre:  Charlotte de David Foenkinos conduïda per Isabelle Sangüesa.

 
FacebookTwitterEmail
 
Presentació del llibre 'Medicina deshumanizada'

Divendres 10 de gener a les 7 de la tarda:

Presentació del llibre Medicina deshumanizada a càrrec del seu autor, el metge ginecòleg navarclí Dr. Josep M.Carrera, amb la participació de l’alcalde Josep M. Feliu, la Dra. Anna Centellas i M. Carme Alòs i Pintó. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Hora del conte pels més xics

Dissabte 18 de gener a les 12 del migdia

Hora del conte pels més menuts, Cargol treu banya  un espectacle de titelles i cançons a càrrec de la Companyia Pamipipa.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Clubs de lectura! Apunta't al teu!

Dimarts 21 de gener a les 8 del vespre: Llegim teatre, comentem La casa de les aranyes de Paco Zarzoso. Apunta’t a les tertúlies de teatre i vine al teatre, en breu anem a veure La rambla de les floristes i La néta del senyor Linh. Informa't!

Dimarts 28 de gener a les 8 del vespre: Parlem de llibres, comentem Estiu sense homes de Siri Hustvedt. Tertúlia guiada per Ignasi Puig.

Dijous 30 de gener a les 8 del vespre: Entrelínies, comentem un clàssic:  El senyor de les mosques  de William Golding.  Guiats pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Tertúlia jove.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Presentem l’auca dels Amics de l’art romànic del Bages

Dimecres 22 de gener a les 8 del vespre:

Xerrada – presentació de l’auca dels Amics de l’art romànic del Bages. A càrrec de Josep Llobet, president dels Amics de l’art romànic, Joan Vilamala i Glòria Casas, autors de les auques.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Vermut literari a la biblioteca

Dissabte 25 de gener a les 12 del migdia:  Us convidem al Vermut literari on maridarem la lectura de microrelats i poemes Km. 0 amb els vins de la DO Pla de Bages. A càrrec del Taller d’escriptura Laboratori de Lletres i altres convidats. Cicle Lletres i vins.

 
FacebookTwitterEmail
 
Sessió de memòria històrica al celler de Cal Verneda

Divendres 31 de gener a les 7 de la tarda: Sessió de memòria històrica Cep tina i vi amb els productors de vins i mistela de Navarcles al celler de Cal Verneda. Inscripció prèvia a la biblioteca. Places limitades. Cicle Lletres i vins.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS VARIADES
Fotografía Nocturna
Glen Randall
¿Quién quiso la guerra civil?
Ángel Viñas
La gran historia de todo
David Christian
Deja el plástico
Will McCallum
Maldivas
Alhena Media
San Peterburgo
Guías visuales
Polonia
Guía total
Lo esencial de Rumania
Guía viva
NOVETATS NOVEL·LA
La gran mentida
Karen Cleveland
El latido de la tierra
Luz Gabás
Mil nits sense tu
Federico Moccia
El cònsol de Barcelona
Andreu Claret
NOVETATS INFANTILS
Les cebes de Roscoff
Pep Molist
Off
Xavier Salomó
El gran llibre dels dinosaures
Cristina Banfi i Cristina Peraboni
Bestiari de sons animals
Adrienne Barman
NOVETATS PEL·LÍCULES
Gordon i Paddy
Capitana Marvel
Como entrenar a tu dragón 3
Bohemian Rhapsody
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat