Si no veus la informació, fes clic aquí.
"Propostes ben divertides per la castanyada" (octubre 2019)
Què fem per la castanyada?

Tot just recent inaugurada la tardor, en Gènius i els seus amics venen carregats de propostes perquè puguis gaudir d’aquesta estació. Trobaràs un munt de recomanacions per poder triar les lectures més interessants per celebrar la castanyada. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Carbasses a cabassos

Sigui quina sigui la teva festa, castanyada o Halloween, la carbassa està sempre ben present. Si ets dels que buides aquest fruit per fer-ne una figura ben divertida, no oblidis que també en pots fer receptes delicioses.  

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Viu un dia de por al Tibidabo

La por no es pot explicar, s’ha de viure, per això et proposem que visitis el Tibidabo aquestes dates. Amb el carnet de les biblioteques tens un 15% de descompte en la teva entrada i podràs gaudir d’un dia terrorífic. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Imagina un món amb un munt de mots

Del 14 al 26 d'octubre se celebra la desena edició del Festival de Narració Oral Munt de Mots, amb moltes activitats destinades a omplir tots els racons de contes. Encara ets a temps de buscar l’activitat que més t’agradi i gaudir de les grans històries que t’explicaran. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Com serà la casa del futur?

Ruques, tipis, haimes, coves, masies... Cada lloc o cada moment històric s’ha caracteritzat per tenir cases o maneres de viure diferents. Tu, quina creus que serà la casa del futur?

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Acabats d’arribar a les biblioteques. Contes
Shinsuke Yoshitake
Manuel Marsol
Àlex Nogués
Novel·la juvenil
Alan Gratz
Cinema
Louis Clichy i Alexandre Astier
Coneixements
Jan Bajtlik
Mares i pares
Josep Antoni Fluixà
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte