Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí - Setembre 2019
Inscripcions als Clubs de Lectura de les @bibliositges

Les dates d’inscripció (i lliurament de la primera novel·la a comentar per cada club) seran del 2 de setembre a partir de les 15.30h fins al 13 de setembre a les 20h.

La inscripció es pot fer presencialment a la Biblioteca Santiago Rusiñol en l’horari d’obertura (dimecres, dijous i divendres de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 15.30 a 20h), o per correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) indicant nom i cognoms, número de carnet, telèfon de contacte i club en el qual es vol participar.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 26 de setembre de 2019 a les 18.30 h
Xerrada: “Estrès i emocions: una introducció a l’estrès”, a la Santiago Rusiñol

Xerrada a càrrec de Joan Perayre.

Acaba l’estiu, tornem a les rutines, la tardor no agrada a tothom, però… no ens estressem! Aquesta conferència-col·loqui té com objectiu donar a conèixer, de forma introductòria, els aspectes bàsics de l’estrès i la seva influència en el dia a dia de les persones dins l’entorn familiar, laboral i educacional, les causes que ajuden al seu desenvolupament i com reduir la seva influència.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte 28 de setembre de 2019 a les 10.30 h
Fòrum de l’Associació Gal·les-Catalunya, a la Santiago Rusiñol

Conferències per a fomentar les relacions culturals entre el País de Gal·les i Catalunya.

Exposicions al Pati de la biblioteca: "Cartells de la Guerra Civil Espanyola" i "La Brigada Internacional a Castelldefels". Del 28 de setembre al 11 d'actubre.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Inscripcions al Club d'Òpera - LiceuBib

El període d’inscripció serà del 24 de setembre a l’1 d’octubre de 2019.

La inscripció es pot fer presencialment a la Biblioteca Santiago Rusiñol en l’horari d’obertura (dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 15.30 a 20h), o per correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) indicant "Club d'Òpera" a l'assumpte. Es tindran en compte les peticions rebudes dins l’horari d’obertura de la biblioteca.

Es respectarà l’ordre d’arribada de les sol·licituds, siguin presencials o per correu electrònic. El Club d’Òpera és gratuït.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 27 de setembre de 2019 a les 18.00 h
Bibliolab: “Taller Frida Kahlo”, a la Josep Roig i Raventós

Taller a càrrec de Sandra Uve.

Frida Kahlo, icona mundial i referent de l'art i la pintura mexicana, és la protagonista d'aquest taller creatiu, on es treballarà de forma transversal: repassarem temes culturals (dia de morts) i per descomptat artístics, per a acostar-nos a Frida Kahlo i poder conèixer les seves emocions, pors, sofriment, frustració, i alhora, força, llibertat, constància, desitjos i felicitats.

És un taller artístic on la tolerància, la igualtat i la diversitat es donen la mà amb l'art, la màgia i la imaginació.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Places limitades.

 
FacebookTwitterEmail
 
Novetats de la Biblioteca Santiago Rusiñol
Novetats de la Biblioteca Josep Roig i Raventós
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Sitges
Plaça de l'Ajuntament, 13
Tel 938 941 149
b.sitges.sr@diba.cat
www.sitges.cat/jsp/directori/detall.jsp?id=26&id_tema=61
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat