Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - Setembre 2019 - Inscripcions obertes curs 2019-2020!
Apunta't al nou club de lectura de llengües: anglès o francès, quin tries? tots dos?

Nous club de lectura de llengües: anglès i francès!

Si vols refrescar idiomes tot descobrint i comentant noves lectures, a la biblioteca tenim el club de lectura on podràs combinar totes dues activitats:

Club de lectura en anglès, Book Chat  guiat per Mon Roig Viladoms i el de francès, Lire et converser guiat per Isabelle Sangüesa. Ens trobarem el segon dimecres de cada mes a les 8 del vespre i alternarem les dues llengües, un mes en francès i l'altre en anglès. Tria a quin t’apuntes o vine als dos! Inscripcions obertes a la biblioteca.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Exposició 'Pere Calders, contes breus'

Durant el mes de setembre: Exposició Pere Calders, contes breus. En motiu dels 25 anys de la seva mort, us oferim un recull de 15 contes breus, plens d’ironia i sentit de l’humor, acompanyats d’un esbós de la seva trajectòria vital i literària. No us la perdeu!

 
FacebookTwitterEmail
 
Inscripcions obertes! Apunta't! Més info a la biblioteca
  • Taller de lectura en veu alta - tots els divendres,gratuït però amb inscripció prèvia, amb Josep Capalvo.
  • Lecxit: si t'agrada llegir i tens una hora lliure a la setmana, fes-te voluntari d'acompanyament a la lectura.
  • Clubs de lectura: novel·la, teatre, música, joves...
  • Parelles lingüístiques
  • Curs d'escriptura
 
FacebookTwitterEmail
 
Hora del conte amb robots!

Divendres 20 setembre a les 6 de la tarda: El Patufet és un robot creat per la seva mare enginyera... una hora del conte diferent... amb robots. A càrrec de la cooperativa d’enginyeria La Codornella.  No us perdeu aquesta nova versió del Patufet 2.0.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Comencem les tertúlies Parlem de llibres

Dimarts 24 de setembre a les 8 del vespre: Tertúlia Parlem de llibres, comentem Stoner  de John Williams. En parlem amb el traductor del llibre Albert Torrescasana. Cicle Parlem amb els traductors. Conduït per Ignasi Puig. Apunta't a tot el cicle.

 
FacebookTwitterEmail
 
Primera tertúlia Entrelínies - club lectura joves del curs

Dijous 26 de setembre a les 8 del vespre: Tertúlia jove Entrelínies, comentem un clàssic d’aventures: L'Illa del tresor de Robert L. Stevenson. Guiats pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Inscripció oberta i gratuïta al club de lectura jove.

 
FacebookTwitterEmail
 
Recital Núria Candela diu Joan Brossa

Divendres 27 de setembre a les 7 de la tarda: Poemes dits i representats sense més recurs que la paraula, tal i com volia el poeta. Homenatge al poeta Joan Brossa. Any Brossa. Inauguració dels tallers de lectura en veu alta. Gratuït

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Porta la biblioteca a la butxaca!

Descarrega't l'aplicació BibliotequesXBM i porta la biblioteca ben a prop!  entre altres avantatges, hi podràs guardar fins a 10 carnets, accedir al teu compte personal, al catàleg Aladí, renovar i reservar documents o ordinadors per treballar. 

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Ampliem hores d'Internet a la biblioteca!

Ja no haureu de patir per si el temps s'esgota! Hem ampliat les sessions d'Internet a la biblioteca, amb un límit de tres sessions diàries i un total de cinquanta sessions al mes. Tindreu temps de navegar per Internet, imprimir documents, accedir al correu, tot el que necessiteu! Gratuït.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA
Sobre la terra impura
Melcior Comes
El amante silencioso
Clara Sánchez
Mil nits sense tu
Federico Moccia
El frío de la muerte
John Connolly
NOVETATS INFANTILS
Éssers màgics de Catalunya
Xavier Piñas
Deu cucs que dormen
Marta Comín
Un dia molt normal
Mark Janssen
Monstres
Céline Potard i Sophie Ledesma
NOVETATS DIVERSOS
Fatxa
Jason Stanley
Què hi fem aquí?
Marilynne Robinson
Llegendes de nit
Miquel Martín i Serra
Mindfulness y alimentación
Susan Albers
Nou curs avançat d'escriptura creativa!

Curs d’escriptura creativa II a càrrec del Laboratori de lletres.

Curs de continuació per a persones que ja han seguit altres cursos d’escriptura, ja siguin els organitzats a la biblioteca de Navarcles o a altres centres. Es tracta que els assistents tinguin ja uns coneixements bàsics de l’escriptura creativa.Es treballaran temes com: l’estil, el context o ambientació, els formats, els gèneres i la revisió del text. I s’aprofundirà en temes ja tractats com la visibilitat, els diàlegs i els personatges. Sessions mensuals els dissabtes d’11 a 13.30 h, d’octubre de 2019 a març de 2020. Calendari: 19 octubre, 23 novembre, 21 desembre, 18 gener, 29 febrer, 21 març. Inscripció a partir del dia 12 de setembre. Places limitades. Preu: 50€

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat