Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí - Biblioteca de Navarcles - Juny 2019
Nous horaris d'estiu a la biblioteca!

Per oferir-vos un millor servei, modifiquem l'horari d'estiu de la biblioteca, del 22 de juny a l'11 de setembre, hi serem tots els matins de 9 a 14h i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 20h. Com cada any, us hi esperem amb moltes activitats. Així que ja ho sabeu, famílies, les tardes a la piscina i els matins a la biblioteca!

 
FacebookTwitterEmail
 
Llegim Teatre

Dissabte 1 de juny tarda:

Sortida al Teatre Nacional de Catalunya. Bus per anar a veure El gran mercado del mundo de Calderón de la Barca. Preu bus + entrada: 25 € si ets del club de lectura i 35€ pels acompanyants i altra gent que vulgueu venir. Places limitades! 

Dimarts 4 de juny a les 8 del vespre:

Darrera tertúlia Llegim Teatre, comentem El gran mercado del mundo de Calderón de la Barca. Guiats per Àngel Fernández.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Contes musicats

Dijous  6 de juny a les 6 de la tarda: contes musicats pels alumnes de l’escola de música i arts de Navarcles. Alumnes de "Crea amb l'instrument": Martina Arjona (saxo), Laura Bosch (piano),  Mariona Cano (flauta travessera), Roger Puentes (violí), Anna Rodríguez (guitarra), Maria del Mar Vargas (piano). Seguidament, els alumnes d'INMI interpretaran:  Cançons d'un dia qualsevol.  

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Tertúlia LiceuBib

Divendres 7 de juny a les 8 del vespre:

Última xerrada del cicle de divulgació musical LiceuBib, conduïda pel musicòleg i divulgador musical del Liceu Pol Avinyó. Encara no coneixes el club de lectura més musical de la biblioteca? Apunta't al cicle de l'any que ve, no esperis més! 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Presentació del llibre 'Emma y la ronda del año'

Dissabte 8 de juny a les 12 del migdia: Sílvia Ocaña i la jove il·lustradora Nora Pulido presenten el conte “Emma y la ronda del año”. Ens explicaran com s'edita un llibre i finalitzarem amb un taller pels més xics. Tot seguit, festa final Mussol Oriol amb lliurament d'obsequis.

 
FacebookTwitterEmail
 
Presentació del llibre 'Navarcles a l'època feudal'

Dimecres 12 de juny a les 8 del vespre: Miquel Torras Cortina, historiador navarclí i professor de la UAB, presenta el llibre Navarcles a l’època feudal, amb el paleògraf i historiador, Jesús Alturo, i el president del Centre d’Estudis del Bages, Francesc Comas.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Cloenda del Taller de Lectura en veu alta

Divendres 14 de juny a les 8 del vespre: Fi de Curs del Taller de Lectura en veu alta Grup Lebina. Extraordinària lectura dramatitzada:  La casa de Bernarda Alba, versió en català d’Àlvar d'Orriols. Coordinació de Josep Capalvo.

 
FacebookTwitterEmail
 
Festa fi de curs de LECXIT

Dimarts 18 de juny a les 6 de la tarda:

Final del Lecxit, lectures i berenar. Farem la festa al Celobert amb lectures per part de totes les parelles d’acompanyament a la lectura. Vols participar al projecte LECXIT? Informa't a la biblioteca! Si t'agrada llegir, i vols acompanyar un infant a la lectura i tens 1 hora a la setmana, inscriu-te! Impulsem l'èxit educatiu a través de la lectura, i tu ens hi pots ajudar! 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
L'autora Najat El Hachmi ens visita!

Dijous 27 de juny a les 8 del vespre:

Tertúlia conjunta del Parlem de llibres i Entrelínies amb l’escriptora Najat El Hachmi. Comentarem:  La filla estrangera amb l'autora i Pilar Arlándiz, psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional. Amb Ignasi Puig i Xavier Mas Craviotto, coordinadors dels clubs de lectura.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA
Un secret
Alejandro Palomas
Els colors de l'incendi
Pierre Lemaitre
El puzle de cristal
Blue Jeans
La caída de Gondolin
J. R. R. Tolkien
George
Alex Gino
El año de los delfines
Sarah Lark
L'alè del drac
Maite Carranza
El sueño de Crisálida
Vanessa Montfort
NOVETATS VIATGES
Concurs de microrelats + Et regalem un llibre

Participa al concurs 'No perdis el tren' i guanya un passi Interrail de per a dues persones! Del 27 de maig al 29 de juny, a través del web www.noperdiseltren.cat, envia un microrelat: una fugida en tren inspirat en imatges del territori, continuant la frase "Aquell dia el tren no es va aturar". Extensió màxima 280 caràcters. Una col·laboració de les biblioteques PIT (Punt Informació Turística) i la Renfe.

Et regalem el llibre 'L'illa dels tresors' en motiu de la commemoració dels primers cent anys de biblioteques públiques. Una recopilació de contes inèdits d’autors catalans sobre biblioteques. El podeu passar a buscar a partir de l’11 de juny i fins a exhaurir-ne existències. Serà un obsequi per tots aquells que us emporteu llibres en préstec!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat