Si no veus la informació, fes clic aquí.
"Arriba la segona edició de la Supernit" (maig 2019)
Activitat familiar
Torna la Supernit a les biblioteques

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres per guardar-los en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles solen no poden fer-ho. Vine amb els més petits de la casa divendres 31 de maig a les 20 h a la biblioteca per aturar els plans del Senyor de les Ombres. Cal inscriure’s prèviament a la biblioteca perquè l’aforament és limitat. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Club del Llibre
Properes converses literàries

Ben aviat t’esperen a les biblioteques els autors següents: Xavier Gual (18 de maig a la Biblioteca Central de Terrassa), Marta Orriols (22 de maig a la Biblioteca Joan Triadú de Vic), Toni Hill (5 de juny a la Biblioteca de Viladecans) i Maria Rosa Nogué (7 de juny a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú). L’aforament és limitat. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Conscienciació mediambiental
Participa a la Setmana de la Natura

De l’1 al 9 de juny, les biblioteques que formen part del projecte Parcs i biblioteques... naturalment! se sumen a la Setmana de la Natura i ofereixen activitats per fomentar el coneixement sobre el medi ambient. Així mateix, si assisteixes en alguna d’aquestes activitats rebràs un braçalet que et servirà per participar al concurs #LlegeixNatura i guanyar diversos premis.  

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Amplien horari
Sales d’estudi per a l’època d’exàmens

Consulta les biblioteques que disposen de sales d'estudi. Algunes de les biblioteques, a més, ofereixen sales d’estudi en horari nocturn. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Avantatges del carnet
Els Juliols, amb descompte

Ja et pots matricular en algun dels vuitanta cursos que ofereix la Universitat de Barcelona de l’1 al 19 de juliol. Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, gaudiràs d’un 15% de descompte en el preu dels cursos de vint hores. Els Juliols s’adrecen a tothom i tracten temes d’actualitat o d’interès social des de diversos àmbits del coneixement. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Novel·les i pel·lícules
Allà on es fabriquen els somnis

Hollywood desperta les fantasies de bona part del planeta. Els seus secrets més ocults, les seves llums i obres..., tot acapara la màxima atenció. Així que avui et recomanem les novel·les i pel·lícules que ens parlen d’aquest univers fascinant.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Icones polifacètiques
Una relació ben fructífera

En la història de la música pop espanyola hi ha hagut molts casos, alguns de més reeixits que d’altres, de cantants i grups que han fet la seva incursió al cinema. Parlem de Los Bravos, el Duo Dinámico però també de Marisol o Massiel.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte