Si no veus la informació, fes clic aquí.
"Especial Sant Jordi" (abril 2019)
Especial Sant Jordi
La festa més literària

Volem viure aquesta diada amb tu. Per això a les biblioteques trobaràs un munt d’activitats i propostes per celebrar Sant Jordi com cal. A més, a la Biblioteca Virtual t’oferim recursos, informació, curiositats... sobre aquesta festivitat. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Gènius
Sant Jordi per als menuts

Troba tot allò que necessites per explicar als nens i nenes la llegenda de Sant Jordi, busca idees per fer manualitats amb ells i prepara les receptes més gustoses d’un bon pa de Sant Jordi a l’especial que hem preparat des del portal infantil Gènius. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Recomanacions literàries
Quin llibre et demanes per Sant Jordi?

Si encara no tens clar quin llibre vols que et regalin el 23 d’abril, els bibliotecaris t’ajudem a acabar de decidir-te. Tot un seguit de recomanacions de les novel·les  que més han agradat als nostres bibliotecaris. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Turisme per a seriòfils
Per a seguidors de Joc de trons

Una de les sèries de televisió que darrerament ha aixecat més passions arriba al seu desenllaç ben aviat. Per poder pair aquest comiat et convidem a visitar les diverses localitzacions d’aquesta sèrie i recordar així les seves millors escenes.  

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
eBiblio Catalunya
Aprèn anglès amb la Britannica Library

El portal de préstec de continguts digitals eBiblio Catalunya inclou ara accés a la Britannica Library, un recurs d’aprenentatge d’anglès en línia que t’ofereix milers d’articles i recursos de diversos temes, adaptat a nivells diferents.  El trobaràs en l’apartat de Llengua i estudis literaris d'eBiblio i per utilitzar-lo només has de tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Propostes
Cinc indrets poc coneguts de Catalunya

Ara que comença Setmana Santa és moment de disposar de temps i fer excursions. Per això descobrim cinc destinacions de mitja muntanya poc habituals i ben fàcils de planificar. T’hi apuntes? 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Rànquing de préstecs
Els més prestats

Ja tenim el llistat dels títols més sol·licitats aquest primer trimestre de l’any a les 226 biblioteques i deu bibliobusos de la Xarxa. Vols saber quines són les novel·les més demanades? O quins còmics han triomfat aquests mesos? 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte