Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Taradell | Abril 2019
Abril Poètic

Quan arriba el mes d’abril, la biblioteca s’omple de poesia. Fins al 30 d'abril els poetes locals exposen  els seus poemes a l’entrada de la biblioteca. Aquest 2019 participen a l'exposició de l'Abril Poètic 19 poetes: Lídia Arimany, Assumpció Camprodon, Carme Casadevall, Rosa Codina, Eloi Creus, Lola Hosta, Frederic Jané, Carme López, Guifré Lucas, Lluís Mauri, Mercè Naudi, Noèlia Pérez, Glòria Pons, Jesús Ramos, Mercè Romeu, Maria Sallés, Rita Sañé, Miquel Vivet i Mercè Voltas.

Abril també és temps de presentacions de llibres i de descoberta de nous títols i autors, us en proposem uns quants!

 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 25 d'abril a 2/4 de 8 del vespre
Els Vespres malgastats | Vetllada poètica

Segona edició d'aquest Cicle de poesia contemporània en català a les biblioteques d'Osona. 20 poetes convidats  formen parelles poètiques entre ells juntament amb un artista visual que fa el cartell. La biblioteca de Taradell acollirà els poetes Pau Sif i  Laia Martínez López (Malo). Ells llegiran i comentaran els seus poemes i parlaran de poesia! Us esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 10 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda
Papallones

Petits poemes musicats de la poetessa Joana Raspall, molt estimada pels nens i nenes, presentats en forma de concert amb una petita introducció que els contextualitzen.  En diferents moments de l'espectacle el públic participa en les cançons, cantant, gesticulant o marcant el ritme. A càrrec de Carles Cuberes. A partir de 4 anys (Respecteu si us plau l'edat recomanada).

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte 6 d'abril a les 11 del matí
Nou vint-i-u. Taradell:història, imatges i memòria

Presentació del tercer volum de la col·lecció coordinada per Salvador Solagran. Signen els set articles d'aquest número: Xavier Burillo,  Marc Güell, Marta Lloret, Miriam Martínez, Francesc Marxant, Laia Miralpeix i Antoni Pladevall, que intervindran en l'acte. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dimarts 9 d'abril a 2/4 de 8 del vespre
Amaryllis, d'Anna Aparicio i German Machado

Presentació del llibre de la il·lustradora taradellenca Anna Aparicio, un conte escrit per German Machado de la llibreria El Petit Tresor de Vic. 

L’Amaryllis és una planta a qui li agrada passejar quan s’acaba l’estiu. Fa tota mena d’amics pel bosc i en el seu camí hi troba aventures i perills, tot per tal d’arribar a on ningú no ha arribat quan comença l’hivern.

 
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 12 d'abril a 2/4 de 8 del vespre
Tornar al bosc: les feines dels bosquerols

Presentació del llibre de Josep Cot i Antoni Gimeno.

El llibre parla de  les feines dels bosquerols, els productes i la vida als boscos, tot un recull de saviesa popular basat en les entrevistes que Josep Cot i Antoni Gimeno han anat fent durant més de trenta anys d'anys per tot el país. Compte també amb il·lustracions de Judit Roma.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 12 d'abril a les 4 la tarda
Debat a bat : Allò que no es veu
"Qui corre molt no veu per on passa, qui tria, perd o guanya, qui camina, deixa enrere o projecta. La condemna és escollir."

Objectiu: Desenvolupar l'esperit emprenedor, la participació i el pensament crític dels joves, fomentar el treball col·lectiu i l'escolta activa i descobrir una nova lectura dels àlbums il·lustrats. Per a joves entre 12 i 16 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimarts 2 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda
L'Aneguet lleig | Hora del conte

Cada 2 d'abril, aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, el món sencer ret homenatge al llibre infantil. El ClijCAT en fa la difusió i coordina les adhesions a la celebració de les biblioteques i llibreries de Catalunya, Illes Balears i País Valencià. El conte que ha triat Montse Mondelo per explicar als nens i nenes és l'Aneguet lleigPer a nens de P3 a 1r.  (Respecteu si us plau l'edat recomanada)

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 24 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda
Hora del conte i taller d'aromàtiques

Cent llavors que van volar, és la història que la Montse Mondelo explicarà als nois i noies, basada en el conte d'Isabel Minhos. Seguidament podreu experientar i aprendre amb el taller Crea el teu propi jardí d'aromàtiques, a càrrec de Mireia Morales del Parc de les Olors de Taradell. 

Adreçat a nens i nenes de 6 a 9 anys. Cal inscripció prèvia. 

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA
Sílvia Soler
Rafel Nadal
Marc Pastor
Betty Smith ; traducció de Josep Alemany
Coia Valls
Heather Morris ; traducció de Jordi Boixadós
Matilde Asensi
James Nicol ; traducció de Scheherezade Surià
Santiago Posteguillo
Javier Castillo
Walter Mosley ; traducción de Eduardo Iriarte
NOVETATS ADULTS
Irene Arcas ... [et al.]
Lola García
director: Xavier Brotons Navarro
Raquel López y Elisa García ; ilustraciones de Mª del Mar Gregorio
sota la direcció de Borja de Riquer ; assessors: Joaquim Albareda ... [et al.]
Marcos Álvarez
Scott Rogers
Carles Puigdemont ; converses amb Olivier Mouton ; traducció d'Imma Falcó
POETES DELS VESPRES MALGASTATS
Maria Cabrera Callís
Francesc Gelonch i Bosch
A dalt més alt
Carles Dachs
Amor a la brega
Blanca Llum Vidal ; postfaci de Mercè Ibarz
Sònia Moya
Oriol Sauleda ; pròleg de Guim Valls
Ramon Boixeda ; epíleg: Jordi Florit Robusté
Josep Pedrals
Ferran Garcia
Meritxell Cucurella-Jorba
Dolors Miquel
Àngels Gregori
NOVETATS INFANTILS
[Andersen] ; adaptació i il·lustracions: Dani Torrent
Myriam Ouyessad ; il·lustracions: Ronan Badel ; traducció: Marta Salvadó
escrit per Mac Barnett ; il·lustrat per Jon Klassen
Mario Ramos
David Fernández Sifres ; il·lustracions: Ximena Maier
Dijous 11 d'abril a 2/4 de 8 del vespre
Rebuda alumnes francesos de La Réole

Els alumnes de l'Institut de Taradell realitzen un intercanvi amb els alumnes de l'Institut de la Réole, elevès de 3ème du Collège Paul Esquinance. La rebuda oficial es farà a la biblioteca.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Taradell. Biblioteca Antoni Pladevall i Font
Carretera de Balenyà, 101 08552 Taradell Osona
Tel 938 801 056
b.taradell@diba.cat
biblioteca.taradell.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte