Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí - Biblioteca de Navarcles - Abril 2019
Tertúlia amb l'escriptora Maria Barbal

Dimarts 30 d’abril a les 8 del vespre, parlarem amb l'escriptora Maria Barbal  sobre la seva novel·la Emma, guiats per Ignasi Puig, coordinador del Parlem de Llibres. Activitat vinculada al Festival Clam. Amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Mostra fotogràfica del centenari del Club Futbol Navarcles: 1919-2019

A la biblioteca, també celebrem el centenari del Club Futbol Navarcles (1919-2019) amb una mostra fotogràfica dels 100 anys del club, que podreu visitar del 12 de març al 12 d'abril. Quedeu convidats!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Participem al concurs SELFIELIJ 2019, disfressa't amb nosaltres!

Remeneu el bagul de les disfresses i veniu dimecres 3 d'abril de 5 a 7, ens disfressarem d'un personatge de la literatura infantil i ens farem un selfie per participar al concurs SELFIELIJ 2019, que commemora el dia internacional del llibre infantil i juvenil!

 

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Clubs de lectura

Dimarts 9 d’abril a les 8: Llegim Teatre, comentem La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht , guiats per Àngel Fernández. 

Dimecres 17 d’abril a les 6: Atrapallibres, comentem Armstrong, l’agosarat viatge d’un ratolí a la lluna.

Dijous 25 d’abril a les 8: Entrelínies. Comentem La mirada indiscreta d’Àngel Burgas, guiats pel filòleg Xavier Mas Craviotto.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Sant Jordi mata el drac... o no!

Divendres 12 d’abril a les 6 de la tarda, Hora del conte de Sant Jordi amb la rondallaire Clara Gavaldà. S'atrevirà Sant Jordi a matar el drac? Trobarem un drac que té 3 caps? Veniu a escoltar contes que ens parlen de llegendes, cavallers, dracs i princeses!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Xerrada LiceuBib

Divendres 12 d’abril a les 8 del vespre: Xerrada LiceuBib sobre Els pescadors de perles, a càrrec del musicòleg Oriol Pérez i Treviño. Si encara no t’has inscrit a la sortida al Liceu per anar a veure aquesta òpera, informa’t a la biblio!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Nova sessió del curs d'escriptura

Dissabte 13 d’abril a les 11 del matí:

Curs d’escriptura amb l’escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres.

 

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Matinal de contes

Dimecres 24 d’abril durant tot el matí:

Celebrem Sant Jordi amb una Matinal de contes amb l'actriu i rondallaire Ada Cusidó. Una Marató de contes especial pels nens i nenes de l'escola bressol Tinet i l'Escola Catalunya de Navarcles.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Sortides al Liceu i al TNC

Divendres 17 de maig tarda: Fem un bus per anar a veure Els pescadors de perles de Georges Bizet al Liceu. Club de Lectura LiceuBib.  Entrades a Platea. Bus + entrada: 85€ si ets del club de lectura LiceuBib, 95€ per a acompanyants i la resta de gent que vulgueu venir. 

Dissabte 1 de juny tarda:Sortida al Teatre Nacional de Catalunya. Fem un bus per anar a veure El gran mercado del mundo de Calderón de la Barca. Inscriu-te a la biblioteca abans del 25 de maig. Preu bus + entrada: 25 € si ets del club de lectura i 35€ pels acompanyants i altra gent que vulgueu venir.

Places limitades! 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
NOVETATS
Aquí vivó. Historia de un desahucio
Isaac Rosa
Poesia Brossa
VV.AA
Chinatown. Cocina Asiática-
Lizzie Mabbott
Res és impossible
Kilian Jornet
Germà
David Chariandy
Els camins de la llum
Coia Valls
A l'amic escocès
Maria Barbal
Disset pianos
Ramon Solsona
Scratchmanía
Raúl Lapeira
Pirates de la mar de gel
Frida Nilsson
La vida amorosa dels animals
Katharina von der Gathen
Un mar de plàstic
Kirsti Blom i Geir Wing Gabrielsen
Atenció: nous ordinadors per oferir-vos un millor servei!

Sabeu que tenim nous ordinadors per vosaltres? Hem millorat els ordinadors per oferir-vos un bon servei, perquè us pugueu connectar a Internet, perquè pugueu fer els vostres treballs, imprimir, o el que necessiteu.

Us recordem que ara podeu disposar també de tauletes! Les podreu utilitzar sempre dins del recinte de la biblioteca. No teniu excusa per no venir! 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.