Si no veus la informació, fes clic aquí.
Febrer de 2019
Activitats per a públic familiar

Dimecres 6 i 20 de febrer a les 17.30h.
Menjallibres el nostre Club de Lectura Infantil segueix amb noves activitats al voltant de les lectures.

Dissabte 9 de febrer a les 11h.
Laboratori de Lectura El carrer de Roald Dahl. Contes, lectura i un taller molt dolç ! Per a públic familiar, amb nens i nenes de 6 a 10 anys. Inscripcions a partir de l’1 de febrer.

Dilluns 11 de febrer a les 18h.
La casa del vent, hora del conte per a petits lectors amb la Sherezade Bardají. Per a nens i nenes de 12 a 24 mesos. Inscripcions a partir de l’1 de febrer.

Divendres 15 de febrer a les 18h.
PUM! Contes d’una bruixa llaminera, amb la Sherezade Bardají. Recomanat a partir de 4 anys.

Dissabte 23 de febrer a les 11h.
Iniciació als escacs, per a nens i nenes a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia. Organitza Club d’Escacs Olesa.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Activitats per a adults

Tots els dimarts en horari d'obertura de la biblioteca, juguem amb la realitat augmentada. Aquest mes, cada dimarts, Frankestein. Només cal que vingueu amb uns auriculars i amb ganes d'endinsar-vos en una activitat diferent.

Divendres 1 de febrer a les 19h.
Presentació del nou llibre de Josep Pedrals Els límits del Quim Porta  presentat per Albert Galceran.

Dissabte 2 de febrer a les 11h.
Club de Lectura de Novel·la Negra
per comentar Quan surt la reclusa de Fred Vargas.

Dissabte 16 de febrer a les 11h.
Club de Lectura Llegim el Teatre,
conduït per Espe Piñero. Comentaran el text de La bona persona de Sezuan de Bertol Brecht.

Divendres 22 de febrer a les 18.30h.
Club de Lectura General, conduït per Maria Montoriol. Aquest mes el grup comenta la novel·la La ballarina de Berlín de Joan Daniel Bezsonoff Montalat.

Dimecres 23 de febrer a les 15.30h.
Formació e-biblio, per aprendre a llegir a través de la plataforma de llibres electrònics.

Divendres 1 de març a les 18h.
Sergi Mingote:  la vida com a repte ! Xerrada i projecció del documental 3 x 8000 Solidary Project, projecte on cada ascens a un vuit mil va vinculat a un projecte solidari. L’alpinista català ens explicarà l’ascens a la segona muntanya més alta del món, i la mes difícil, el K2. Ens parlarà també de l’esport com a  eina per a la inclusió social.

 
 
 
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.