Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - Febrer 2019
Resum d'un 2018 rodó, moltes gràcies!

Gràcies a tots els que heu fet possible un 2018 tan rodó! ...i tu, encara no vens a la biblioteca?     T'hi esperen: lectures, cinema, música, activitats, revistes, clubs de lectura, WIFI, teatre, tallers, xerrades... Un equipament de luxe al teu servei! Si vols estar informat de tot el que fem, segueix-nos per les xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram, o a la web que t'adjuntem més avall (més informació). Comparteix cultura amb nosaltres!

Per no perdre't res,vine i fes-te el carnet, gratuït i ple d'avantatges!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Taller de carnestoltes

Dimecres 6 de febrer de 5 a 7 de la tarda, farem caretes amb la colla gegantera de Navarcles. Us agraden els gegants? Voleu conèixer la Maria, en Tinet o en Claudi? No ho dubteu, apunteu-vos a la colla gegantera i representeu Navarcles per tot Catalunya!

Dimecres 27 de febrer de 5 a 7 de la tarda, taller de carnestoltes 'fem màscares' a la sala infantil

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
El llop ha tornat a la biblioteca!

Nens i nenes de Navarcles, us necessitem! Han vist el llop pels voltants de la biblioteca, l'heu vist vosaltres? Sobretot, si l'heu vist, heu venir el proper dilluns 11 de febrer a les 6 de la tarda, per ajudar-nos! Podeu venir amb els pares, avis... Tots junts, petits i grans, participarem al laboratori de lectura i taller creatiu amb el nostre amic el llop, no hi falteu! Aforament limitat, cal inscripció prèvia. Edat de 5 a 11 anys

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
2a sessió del curs d'escriptura

Dissabte 16 de febrer a les 11 del matí, segona sessió del curs d’escriptura amb l’escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres.

 

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Exposició de dibuixos participants al concurs de gegants

Del dilluns 18 de febrer al 9 de març, exposició dels dibuixos fets pel nens i nenes pel 1r Concurs de dibuix geganter de Navarcles. Si t'agraden els gegants i vols formar part d'una colla amb més de 30 anys d'història, no ho dubtis! Apunta't a la colla gegantera de Navarcles!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tertúlia Llegim teatre

Dimarts 19 de febrer a les 8 del vespre, Tertúlia Llegim Teatre comentem El futur d’Helena Tornero. Si t'agrada el teatre, aquest és el teu club de lectura! Passa per la biblioteca a recollir el proper llibre, t'hi esperem! ...i ja et pots reservar el dissabte 1 de juny que fem un bus per anar al TNC

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Hora del conte!

Divendres 22 de febrer a les 6 de la tarda, 'Contes a dojo' Hora del conte a càrrec de l'ós mandrós, contes populars i contes d'autor narrats a viva veu, amb titelles o amb objectes. Públic infantil i familiar

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tertúlia Parlem de llibres

Dimarts 26 de febrer a les 8 del vespre, al club de lectura Parlem de llibres, comentem L'Analfabeta: narració autobiogràfica d’Agota Kristof. Guiats per Ignasi Puig. Passeu a buscar el llibre, no hi falteu!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tertúlia Entrelínies - joves

Dijous 28 de febrer a les 8 del vespre, Tertúlia Entrelínies, comentem Adreça desconeguda de Kressmann Taylor. Guiats pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Ja podeu passar a buscar el llibre a la biblioteca, us esperem per comentar-lo!

 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
NOVETATS
Yo, Julia
Santiago Posteguillo
El Far
Maria Carme Roca
Els dics
Irene Solà
Toni Soler
El tumor
Julia Navarro
Tú no matarás
Per tenir casa cal guanyar la guerra
Joan Margarit
Un vespre al paradís
Lucia Berlin
Fungus
Albert Sánchez Piñol
Voleu estar informats abans que ningú?

Si vols ser el primer de saber les novetats, les activitats més destacades o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de les biblioteques, subscriu-te al butlletí de la biblioteca! I si només vols rebre informació sobre novel·la, cinema o música també us podeu subscriure als butlletins temàtics!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.