Si no veus la informació, fes clic aquí.
Gener 2019 (família). Intel·ligències múltiples, comencem!

Aquest any us presentem el nostre eix d'activitats: les intel·ligències múltiples, els llibres i la lectura. En néixer, els infants disposen de totes les intel·ligències, però el més habitual és que només en tinguin tres o quatre de més desenvolupades. Des de la biblioteca, les anirem treballallant cada mes. En total, se n'han definit nou: intrapersonal, interpersonal, naturalista, musicalespaciovisual, cinesicocorporal, lingüística, logicomatemàtica i existencial, que es relacionen entre elles.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 23 de gener de 2019 a les 18.00 h
Taller: "Divertir-se amb les matemàtiques", a càrrec de Deepti Golani

Comencem amb la intel·ligència logicomatemàtica. El sistema actual de les matemàtiques vèdiques està basat en setze fórmules i algunes subfórmules. Els beneficis d’aquest sistema són molts: l'increment de la creativitat, l’agilitat mental i la rapidesa o la memòria. L’objectiu final és perdre la por i gaudir de les matemàtiques, d'una manera divertida, diferent i ràpida de fer operacions amb càlculs mentals.

Per a canalla a partir de 9 anys. També hi poden venir els pares.

Inscripció prèvia a la Biblioteca

Biblioteca

 
 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 24 de gener de 2019 a les 18.00 h
Hora del conte: "#SIVOLSPOTS", amb Núria Martínez

1,2,3...si vols pots, contes de comptes. O era contar contes de comptes? O potser vindrà algun comte a fer comptes en els contes? Ui, ui, ui, quin embolic tan rebonic! Doncs, #SIVOLSPOTS serà que sí i que, de matemàtiques, hi haurà històries per escollir.

Per a canalla a partir de 3 anys

Biblioteca

 
 
FacebookTwitterEmail
 
Dilluns 28 de gener de 2019 a les 18.00 h
Conferència: "Les intel·ligències múltiples: ensenyar i aprendre en la diversitat", amb Mercè Collell

Encara que els infants tinguin un bon potencial en una o dues intel.ligències, és crucial que des de l’escola, les famílies i la biblioteca els ajudem a fomentar també determinats aspectes de la seva personalitat que acabaran sent grans aliats per als seus èxits. De tot això en parlarem amb la psicòloga Mercè Collell.

Per a pares i professors

Biblioteca

 
 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 31 de gener de 2019 a les 17.30 h
Nadons a la Biblio: "En cuc i la cuca", a càrrec de Mon Mas

Narració del conte del cuc que va néixer un bon matí de sol solet, de dins d’una poma vermella amb un polsim de clown i una cullerada sopera de teatre, per al públic més petit de la casa.

Per a canalla fins a 3 anys

Inscripció prèvia a la Biblioteca

Biblioteca

 
FacebookTwitterEmail
 
Últimes novetats:
"Anem a dormir". Patricia Martín i Rocío Bonilla
"El Llibre dels colors de les ceres". Drew Daywalt i Oliver Jeffers
"Els cinc tresors". Joris Chamblain i Aurélie Neyret
"És hora de dormir, Batman". Michael Dahl
"La Tània i totes les tortugues". Muriel Villanueva
"La volta al món de la formiga Piga". Emili Teixidor
"On és la Matilda". Eva Muszynski
"Que m'ho compres? Un conte per aprendre a estalviar". Elisenda Roca i Cristina Losantos
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Martorell. Biblioteca
Av. Mancomunitats Comarcals, 13 08760 Martorell
Tel 937 756 060
b.martorell@diba.cat
https://www.bibliotecaspublicas.es/martorell
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte