Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - Gener 2019
Participa al concurs #vinstagrampladebages2019

Pel gener torna el cicle Lletres i vins de les biblioteques amb DO del Bages. No et perdis cap activitat!

Fins al 28 de gener, participa al concurs fotogràfic: fes una foto relacionada amb el vi o la vinya, etiqueta-la amb el hashtag #vinstagrampladebages2019, penja-la a Instagram i guanya una panera cultural. 

Organitzat per les Biblioteques amb DO del Bages: Artés, Avinyó, Navarcles, Sant Fruitós, Ateneu Les Bases de Manresa, El Pont de Vilomara i Súria, conjuntament amb la DO Pla de Bages.

Consulta les bases del concurs a https://www.lacreueta.cat/biblioteca

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Activitats infantils: Tallers i Laboratori de lectura especial

Dimecres dia 2 de gener de 5 a 7 de la tarda, manualitats de reis a la sala infantil. Entre corones i fanalets ens prepararem per rebre els reis d'Orient. Dimecres 30 de gener de 5 a 7 de la tarda, Laboratori de lectura La vinya amb els 5 sentits a càrrec de M. José Ventura. Taller creatiu familiar adreçat a infants de 5 a 12 anys. Cicle Lletres i vins.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Divendres 18 de gener, hora del conte

Divendres 18 a les 6 de la tarda, hora del conte amb la rondallaire Mònica Torra. Sessió de contes inesperats, on el que passi no tindrà res a veure amb el podíeu esperar. Activitat mussol Oriol.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Xerrada 'El romanticisme' dins el cicle LiceuBib

Divendres 18 de gener a les 8 del vespre, xerrada a càrrec del musicòleg Oriol Pérez i Treviño dins el cicle de Tertúlies LiceuBib. Si t'agrada la música i l'òpera, vine al club de lectura, on descobrirem plegats tot un univers musical! Apunta-t'hi, fem un bus per anar al Liceu!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Vermut literari lletres i vins

Dissabte 19 de gener a les 12 del migdia, combinarem la lectura de microrelats i poemes amb un tast de vins. Qui s'animi, micro obert! Aprofiteu també per visitar l'exposició 'Lletres i vins' aquest any tindrem l'expo Art amb suro del 15 de gener al 3 de febrer, de l'escultor i sommelier Dami Vila.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tertúlies literàries

Dimarts 22 de gener a les 8 del vespre al Llegim teatre comentarem 'Afanys d'amor perduts' de Shakespeare, guiats per Àngel Fernàndez. Dimarts 29 de gener a les 8 del vespre al Parlem de llibres comentarem 'L'edat de ferro' de J. M Coetzee, guiats per Ignasi Puig. Dijous 31 de gener a les 8 del vespre comentarem a l'Entrelínies 'La meva germana viu sobre la llar de foc' d'Annabel Pitcher, guiats per Xavier Mas Craviotto.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tastavins i tastamots amb Miquel Sesé

Dimecres 23 de gener a les 7 de la tarda, enigmes i jocs de paraules amb Miquel Sesé, especialista en jocs de paraules. Acompanyat d'un tast de vins Solergibert. Biblioteques amb DO, lletres i vins 2019. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Descoberta de l'espai Cal Jeroni i tast de vins

Divendres 25 de gener a les 7 de la tarda, descobrirem l'espai Cal Jeroni, on farem un tast de vins navarclins, acompanyats de l'enòleg Joan Soler, president de la DO Pla de Bages. Si t'interessa el món del vi i la vinya, inscriu-te!  Lletres i vins 2019. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia. 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Espectacle de titelles Beemoll

Dissabte 26 de gener a les 12 del migdia, espectacle de titelles amb la companyia Pamipipa. Espectacle adreçat al públic de 0 a 3 anys. Gratuït però amb aforament limitat, cal que recolliu les entrades prèviament per la biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
NOVETATS
Canteu, esperits, canteu
Jesmyn Ward
La uruguaya
Pedro Mairal
La senyora Osmond
John Banville
Disponibilitat
Carles Morell
Tot el bé i tot el mal
Care Santos
Aprendre a parlar amb les plantes
Marta Orriols
Sabates de taló italià
Magdalena Tulli
Feliz final
Isaac Rosa
Els llits dels altres
Anna Punsoda
Justicia auxiliar
Ann Leckie
Canteu, esperits, canteu
Jesmyn Ward
Instant
Wislawa Szymborska
Nou curs d'escriptura a càrrec de Laia Fàbregas

El 26 de gener iniciem un nou curs d'escriptura a càrrec de l'escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres. Són 6 sessions, en dissabte, d'11 a 13.30. Les dates del curs són: 26 gener, 16 febrer, 16 març, 13 abril, 11 maig i 15 de juny. Cal fer inscripció prèvia a la biblioteca. Preu 50 €.

MOLT BON 2019 A TOTHOM!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.