Si no veus la informació, fes clic aquí.
Nadal a #bibliosmataró
Tallers a la Biblio

Per un Nadal com cal. Amb material de reciclatge farem una manualitat per guarnir casa nostra per Nadal. Divendres 14 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas.

Les periècies dels astres a càrrec de Sara Sareta. Any Manuel de Pedrolo. Taller d’escriptura i il•lustració en família. Crearem una història de ciència-ficció que té lloc a l’espai. Divendres 21 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.

Activitats familiar per a infants. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult. Places limitades. Amb inscripció prèvia a la biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
L'hora del conte especial Nadal

La màquina del temps a càrrec de Gemma Ventura. Vet aquí una vegada, una nena molt curiosa, una màquina del temps i un gran viatge. Dimarts 18 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.

Chomón, màgia, pocions i fades. Cinema mut i contes. Un narrador en directe explicarà els secrets del cinema mut i els seus trucatges, a càrrec d’Artur Díaz. Dimecres 19 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. A partir de 5 anys.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Ballerina

Projecció de la pel·lícula Ballerina, d'Éric Warin i Éric Summer, França, 2017, 89 min.

La Felícia viatja a París amb el seu amic Víctor per convertir-se en ballarina, el seu somni de tota la vida.

Dissabte 22 de desembre a les 11 del matí a la biblitoeca Pompeu Fabra.

Dins la programació del projecte CINC, Cinema Infantil en Català. Apta per a tots els públics. Aforament limitat.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Espais de Nadal

Del 22 de desembre al 7 de gener. Durant les vacances de Nadal.

A la biblioteca Antoni Comas trobareu jocs de taula de lògica i estratègia per gaudir d'una estona divertida a la biblioteca.

A la biblioteca Pompeu Fabra trobareu un espai ple de material de manualitats per deixar volar la imaginació i la creativitat. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Contes per despertar l'any

Per estrenar nou any ple de contes a les Biblioteques de Mataró explicarem històries de les bones els dies 2 de gener a la biblioteca Antoni Comas i el dia 8 de gener a la biblioteca Pompeu Fabra.

A càrrec de Santi Rovira. A les 6 de la tarda.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Horari especial festes

Les Biblioteques de Mataró romandran tancades els dies:

  • 24 de desembre
  • 31 de desembre
  • 5 de gener tarda (obert fins a les 14h)

Els dies restants s'obren amb el seu horari habitual.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins  d'El meu compte  del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d' El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat