Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - desembre 2018
La biblioteca no fa vacances!

La biblioteca obrirà durant les vacances de Nadal, menys els dies 7, 24, 31 i 5 de gener. La resta de dies ens trobareu en l'horari habitual. Veniu a buscar novel·les, contes, pel·lícules, cd's, a estudiar, a jugar a jocs de taula.... I no oblideu signar la llumineta si voleu guanyar la panera! És gratuït!

 
FacebookTwitterEmail
 
Decorem la sala infantil de Nadal

Dimecres 12 de desembre de 5 a 7 de la tarda, tallers de Nadal a la sala infantil. Donarem la benvinguda al Nadal decorant la sala infantil. 

 
FacebookTwitterEmail
 
Exposició de fotos guanyadores - Jornades Europees de Patrimoni Navarcles 2018

Del 10 de desembre al 10 de gener: exposició de les fotos guanyadores del concurs vinculat a les Jornades Europees de Patrimoni Navarcles. Organitzat per Grup Art, El Coro i l'Ajuntament de Navarcles.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Xerrada 'Espriu i Rosselló, amic i amat'

Divendres 14 de desembre, xerrada literària a càrrec de Josep Camprubí, en motiu del 80è aniversari de la mort de Rosselló-Porcel. Parlarem de l'amistat truncada entre els dos escriptors Salvador Espriu i Rosselló-Porcel. Ens hi acompanyarà el grup Lebina del taller de lectures en veu alta.

 
FacebookTwitterEmail
 
Club de lectura Llegim teatre

Dilluns 17 de desembre a les 8 del vespre comentarem l'obra 'Alba' de Marc Artigau al club de lectura Llegim teatre dirigits per Àngel Fernàndez. Passeu a buscar el llibre per la biblio i apunteu-vos a les tertúlies! Fem un bus per anar al Teatre Nacional de Catalunya, ja us podeu inscriure! informeu-vos a la biblio!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Hora del conte de Nadal

Divendres 21 de desembre a les 6 de la tarda, la rondallaire Sandra Rossi ens explicarà el conte "Quan el Nadal era un conte". Activitat mussol Oriol. Recordeu de portar el calendari perquè us el puguem segellar.

 
FacebookTwitterEmail
 
Xavier Mas Craviotto, premi Documenta

Felicitem el nostre moderador del club de lectura Jove Entrelínies pel premi Documenta! Si us voleu apuntar a la tertúlia, ens trobem un cop al mes i comentem el llibre escollit. Animeu-vos! Ja podeu passar a buscar el proper llibre per la biblio!

 
FacebookTwitterEmail
 
Nou curs d'escriptura!

Durant 6 sessions de gener a juny, en dissabte matí, l'escriptora Laia Fàbregas, del Laboratori de lletres, ens farà un curs d'escriptura per aquells que vulguin aprendre els secrets de l'escriptura. Inscripció presencial a la biblioteca, 50€. Places limitades! Inscripcions obertes a partir de dilluns 3 de desembre.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Participeu a la llumineta i guanyeu una panera!

Aquest any podeu guanyar una fantàstica panera participant a la nostra llumineta literària! Tenim dues lluminetes (per petits i adults) i només cal que us emporteu un llibre en préstec o us feu el carnet. 1 número - 1 persona, perquè tots hi pugueu participar. Informeu-vos a la biblioteca! És gratuït!

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS
'Aprendre a parlar amb les plantes'
Marta Orriols
'Els homes'
Angelika Schrobsdorff
'La mort del comanador'
Haruki Murakami
'Nova York és una finestra sense cortines'
Paolo Cognetti
'Escriure memòries d'un ofici'
Stephen King
'Sentarse y nada más'
Éric Rommeluère
'El rey recibe'
Eduardo Mendoza
'7-7-2007'
Antonio Manzini
'El misteri de la tempesta de sorra'
Roberto Santiago
'La puerta mágica'
Martina d'Antiochia
'Finis mundi'
Laura Gallego
'Un regal sense obrir'
Marianne Verge
Per Nadal, regala cultura!

Tenim el regal perfecte per aquestes festes! No et costarà res, no caduca i t'obrirà les portes a nous mons i noves sensacions. Aquest Nadal, regala el carnet de la biblio!

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat