Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - novembre 2018
Xerrada 'Manuel de Pedrolo, l'escriptor total'


Divendres 9 de novembre a les 8 del vespre, la comissària de l'any Pedrolo, Anna Maria Villalonga ens oferirà una xerrada sobre l'escriptor Manuel de Pedrolo en el marc de les activitats de l'Any Pedrolo.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Tertúlia Llegim teatre

Dilluns 12 de novembre a les 8 del vespre i guiats per Àngel Fernàndez, comentarem l'obra 'Cartografía de una desapacición' de Sergio Blanco. L'autor ens oferirà la seva visió personal sobre la figura i obra de Joan Brossa. Ja podeu recollir el llibre a la biblioteca. Us hi esperem!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Taller 'La química dels colors'

Dimecres 14 de novembre a les 6 de la tarda, dins la Setmana de la ciència, experimentarem amb els colors i la ciència. Taller per a nens i nens de 8 a 12 anys, guiat per Clara Gavaldà. L'aforament és limitat, ja podeu passar a buscar les invitacions a la biblioteca. 

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Contes estrellats dins el Planetari Bocafoscant

Divendres 16 de novembre a les 6 de la tarda farem l'hora del conte dins d'un planetari de Bocafoscant! Gratuït però amb places limitades. Passeu a recollir l'entrada a la biblioteca. A partir de 1r de primària.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Contes i cantarelles pels més xics

Dissabte 24 de novembre a les 12 del migdia, la rondallaire Rosa Fité explicarà contes pels més xics. Activitat adreçada a famílies amb nens i nenes de fins a 5 anys.

 
FacebookTwitterEmail
 
Tallers d'escriptura amb Laia Fàbregas

Els dissabtes 10 i 24 de novembre d'11 a 2, sessions del taller d'escriptura amb l'escriptora Laia Fàbregas. Aquest és un taller Bibliolab, activitat gratuïta que fomenta la creativitat, la imaginació i la innovació a les biblioteques #BibliolabXBM

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Tertúlia Parlem de llibres

Dimarts 27 de novembre a les 8 del vespre comentarem el llibre 'Lèxic familiar' de Natàlia Ginzburg guiats per Ignasi Puig. Les tertúies es fa cada últim dimarts de mes. Ja podeu passar a recollir el llibre a la biblioteca. Us hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Tertúlia Entrelínies

Dijous 29 de novembre a les 8 del vespre, al club Entrelínies comentarem 'Sweet Sixteen' d'Annelise Heurtier guiats pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Ens trobem cada últim dijous de mes. Us hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Apunta't al taller de lectura en veu alta

Cada divendres a la tarda us oferim un taller gratuït de lectura en veu alta, conduït per Josep Capalvo. Podeu passar a apuntar-vos a la biblioteca. Us hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS
'El tatuador de Auschwitz'
Heather Morris
'La tienda'
James Patterson
'Els límits del Quim Porta'
Josep Pedrals
'La dama de blanc'
Wilkie Collins
'Terra de lletres'
Jordi Llavina
'Vive más y mejor'
Michel Cymes
'Baby -led weaning'
Begoña Prats
'Algunos libros. Las charlas de E. M. Forster en la BBC'
E. M. Forster
Torna el Lecxit a la biblioteca!


LECXIT pretén millorar l'èxit educatiu dels infants a través de la comprensió lectora, treballant de forma lúdica i amena. Per això, tant si et vols fer voluntari com si vols participar en el programa, passa per la biblio i t'informarem. Les sessions es faran dimarts i dimecres a la tarda. Adreçats a infants de 3r a 6è. T'hi esperem!

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
https://www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat