Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca Taradell | Octubre 2018
Els divendres 5, 19 i 26 d’octubre a les 8 del vespre
Taradellencs pel món

Els divendres del mes d'octubre torna el cicle de projeccions Taradellencs pel món a la Biblioteca. La setzena edició l’encetarà Gerard Roma i Montse García amb Mèxic, les ciutats més perilloses del món. El 19 d'octubre serà Joan Carles Abella qui ens portarà Taradell-Dakar, més enllà del ral·li i finalment Albert Ledesma posarà punt i final al cicle d'enguany el 26 d’octubre amb Etiòpia: bressol de l'antropologia, les cultures i la història dels humans.

Taradellencs pel món va néixer l'any 2003 amb l'objectiu de difondre el fons de Senderisme, excursionisme i viatge de la biblioteca i alhora donar l'oportunitat als viatgers taradellencs de compartir la seva experiència viatgera.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dimarts, 9 d’octubre, a 2/4 de 6 de la tarda
Qui canta els seus mals espanta | Hora del conte amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

Qui canta els seus mals espanta és el nom de l’espectacle de titelles que realitzarà la  rondallaire Marta Esmarats amb motiu de l’Hora del conte que s’ha preparat conjuntament amb les Biblioteques d’Osona dedicada a la salut mental. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Presentació del llibre, i gimcana

Lola Casas, autora, i Gibet Ramon, il·lustradora presentaran el seu llibre Comerç de poemes. Poemes de Comerç. Durant l’acte, que compta amb el suport d’El Xocolater de Taradell i l’Agrupació de Botiguers, es faran il.lustracions en directe.També es farà un esmorzar i una gimcama pels comerços del poble en els quals hi haurà exposats poemes del llibre.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 25 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Joan Triadú (Vic)
La solitud dels nombres primers | Club de lectura

Amb el lema Sumem salut mental, el pròxim mes d’octubre es celebrarà, com cada 10 d’octubre, el Dia Mundial de la Salut Mental a Osona. Enguany la trobada dels clubs de lectura conjunt entre les bibilioteques d’Osona es farà a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. Biel Barnils, escriptor i poeta i Susana Montalbán, psicòloga de la Llar-Residència de Salud Mental de Manlleu seran els encarregats de conduir la sessió. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 25 d’octubre a les 8 del vespre
Moments del CAU |Mostra Cinema Etnogràfic

Per tercer any consecutiu l'Arxiu Fotogràfic Taradell i el Grup de Recerca Local seran els encarregats de portar a terme la sessió que enguany estarà dedicada a l'Agrupament Escolta Rocaguinarda. Titulada Moments del CAU es reviuran algunes de les activitats d'aquesta entitat taradellenca d'educació i lleure formada per joves que van iniciar la seva activitat a principis dels anys 60. La sessió mostrarà imatges de les primeres activitats organitzades pel Cau i alguns dels seus protagonistes ens en deixaran testimoni.

 
FacebookTwitterEmail
 
Concurs d’Instagram

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental les Biblioteques d’Osona han engegat un concurs d’Instagram.

Penja una foto amb un llibre que tracti el tema de la salut mental i etiqueta-la amb el hashtag #llegimsalutmental. Segueix a @bibliotequesosona i @osonament. Cal penjar la foto en el període de l’1 al 10 d’octubre. El premi són 2 entrades gentilesa dels Teatrets d’Osona (Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i Tona) i es lliurarà el dijous 25 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre.

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA
Llucia Ramis
Éric Vuillard ; traducció de Martín Lloret
Otto Basil ; traducción, prólogo y notas de José Aníbal Campo
Inge Schilperoord ; traduccció: Laia Fàbregas
NOVETATS ADULTS
Carlo Rovelli ; traducción de Antoni Martínez Riu
Ana Teresa Penim, João Alberto Catalão
Marta Castells
Ignacio López-Goñi
Beatriz Munio Muñoz
Sara Montesinos, Samuel Nacar
Redacción: Maite Martín]
NOVETATS INFANTILS
Rocio Bonilla
Silvia Federici ; traducció de Marta Pera Cucurell
Céline Claire, Qin Leng
César Bona; Òscar Julve
Pep Molist ; il·lustracions d'Ona Caussa
Lorena Pajalunga ; il·lustracions d'Anna Láng
Inès Castel-Branco
Rudyard Kipling ; [adaptació]: Loes Riphagen
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Taradell. Biblioteca Antoni Pladevall i Font
Carretera de Balenyà, 101 08552 Taradell Osona
Tel 938 801 056
b.taradell@diba.cat
biblioteca.taradell.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte