Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteca de Navarcles - Butlletí setembre 2018
Exposició fotogràfica "Mai cap infant ha començat una guerra"

Fins al 29 de setembre la biblioteca acollirà l'exposició de Jordina Cunill i Noemí Cuixart "Mai cap infant ha començat una guerra" sobre les fotografies de la pediatra Eva Galofré.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Inici del club de lectura Llegim Teatre

Dilluns 17 de setembre a les 8 del vespre iniciem les tertúlies Llegim Teatre. Explicarem la dinàmica, presentarem les obres i repartirem el primer llibret 'Els jocs florals de Canprosa' de Santiago Rusiñol guiats per Àngel Fernández. Inscriu-te i anem al teatre!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Comencem els tallers de lectura en veu alta

Divendres 21 de setembre a les 7 de la tarda començarem la temporada de tallers de lectura en veu alta a càrrec de Josep Capalvo. En aquesta sessió, es presentarà el taller i es concretaran horaris i grups. Inscriu-te és gratuït.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Nou curs de les tertúlies Parlem de llibres

El dia 25 de setembre iniciarem les noves tertúlies Parlem de llibres viatjant fins a Cuba amb Hemingway i Paduro. Llegirem i comentarem 'Adiós, Hemingway' del novel·lista Leonardo Padura amb la coordinació d'Ignasi Puig. Apunta't ja i recull el llibre a la biblioteca.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Iniciem les tertúlies Entrelínies

El club de lectura Entrelínies també inicia el seu curs, el dia 27 de setembre a les 8 del vespre. Comentarem 'Train kids' de l'escriptor alemany Dirk Reinhardt guiat pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Passa a buscar el llibre, apunta't, és gratuït!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Xerrada vinculada a l'exposició "Mai cap infant ha començat una guerra"

Divendres 28 de setembre a les 8 del vespre, Jordina Cunill i Noemí Cuixart faran una xerrada vinculada a l'exposició que acollirem durant tot el mes. Un acte coordinat amb la Plataforma Navarcles per la Pau i la solidaritat, el CAPI, el CAP Navarcles i la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Sortida literària a la Vall de Marfà

Dissabte 29 de setembre, farem una sortida a la Vall de Marfà per iniciar els tallers de lectura en veu alta amb lectures del llibre 'L'ànima de la Vall' de Lluís Cerarols. Apunta't a la ruta i al taller!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Nou club de lectura musical

No et perdis l'oportunitat de descobrir un nou univers musical a càrrec del musicòleg Oriol Pérez i Treviño. També podràs anar al Liceu a un preu reduït. Vine a informar-te i a inscriure't a la biblioteca.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Nou taller d'escriptura

A tots aquells que us interessa el món de l'escriptura, no us perdeu el nou taller a càrrec de Laia Fàbregas. Informa't a la biblioteca i inscriu-te, és gratuït. Queden poques places!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Tria de novetats
Shinrin-yoku
Annette Lavrijsen
Arquitectura biosaludable
Juan Manuel Ros
Dolços vegans
Marta Castells
Ciutat Princesa
Marina Garcés
Teoria general de l'oblit
José Eduardo Agualusa
Els metecs
Pep Puig
Istanbul Istanbul
Burhan Sönmez
La mujer en la ventana
A. J. Finn
A partir del 15 de setembre ja obrim en horari habitual!

De dilluns a divendres de 15:30 a 20:30h  

Dijous i dissabte al matí de 10:00 a 14:00h

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.