Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa setembre 2018
Sabies que...

Ja es poden consultar tots els tallers i clubs de lectura de la Bct xarxa pel curs 2018-19. Les inscripcions pels tallers, que són conduïts i animats per professionals, es faran a partir del 12 de setembre a totes les biblioteques.

Aquest curs hem organitzat 38 clubs i tallers de lectura, per a totes les edats i de temàtiques ben diferents, com per exemple el Club de lectura de filosofia, que s'estrena enguany, de novel·la històrica, de teatre, en anglès i francès, tallers d'escriptura creativa... 

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Destaquem

bd5. Setmana Europea de la Mobilitat. "Viatja amb tren per la biblioteca!". Passejades amb tren de jardí tripulat entre els prestatges de la biblioteca. Amb el suport de Mobilitat i Transports de l'Ajuntament de Terrassa i el Centre d'Estudis Modelisme Vapor de Barcelona. De dilluns 17 al divendres 21 de 17 a 19 h, i el dissabte 22 d'11.30 a 13.30 h.

bd2 Taller sobre llavors i tècniques de cultiu, a càrrec de l'Associació Amics dels Horts Urbans de Terrassa. Activitat dins el projecte "Jardí de contes" que es farà a l'hort de la biblioteca. Més informació al telèfon 93 786 91 62. Dimecres, 19 de setembre a les 10 h.

bct. Presentació del llibre En braços del pare d'Àlvar Masllorens (editorial La Temerària) dins el cicle Terrassa Llegeix. Dimecres, 19 de setembre a les 19 h.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 

bd6. Setmana Europea de la Mobilitat: xerrada "Per una ciutat saludable: mou-te, cuida't, fes salut" dins del cicle de Cerquem Salut. A càrrec de d'Albert Guerrero, psicòleg i infermer del Cap Terrassa Nord, Ana Molina, Bea Garvi i Leonor Fructuoso, infermeres del Cap Terrassa Nord. Dimecres, 19 de setembre a les 18 h.
I Caminada popular pel barri + esmorzar saludable. Dijous, 20 de setembre a les 9:30 h. 

bd4. BiblioLab: "A què sona un plàtan. Descobrim Makey Makey". Converteix el teu cos i altres objectes quotidians en instruments a través de l'electrònica. Activitat adreçada a infants entre 8 i 12 anys i dins el cicle L'aventura de llegir. Cal inscripció prèvia. Dijous, 20 de setembre de 17:30 a 19:30 h.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Activitats familiars

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Premis literaris

Últims dies per presentar els treballs al IX Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet i el XV Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana 2018.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Novetats destacades a la bct xarxa
Ja tenim la traducció d'aquesta tendra novel·la juvenil de temàtica LGTB que explica com en Simon s'enamora d'un company de l'institut a través del mail i com s'ho fa per descobrir-ne la identitat.
Edició commemorativa de la biografia de l'autora amb motiu del Centenari del seu naixement (1918-2018) i el seu llegat cultural i social.
Disc que es presenta com una trilogia de cançons gravades en tres contextos molt diferents: una casa de palla a la Garrotxa, el teatre de Guissona i un estudi a Brooklyn.
Superproducció que explica els fets del maig de 1940 quan les tropes aliades van quedar atrapades a les platges de Dunkerque envoltades per l'enemic.
Aquest és un gran llibre musical per a que els infants descobreixin a Mozart i la seva història a través de la música.
Primera novel·la de la periodista terrassenca Laura Pinyol, que ha meravellat a crítica i lectors. Una novel·la sobre fugida, afirmació i llibertat.
Handia vol dir "gran" en euskera, la llengua en la que està rodada aquesta pel·lícula ambientada al segle XIX i guanyadora de 10 premis Goya 2018.
La repressió franquista, els primers atemptats d’ETA, la Caputxinada, la meravellosa aventura teatral de La Pipironda, els intel·lectuals que escrivien l’enciclopèdia Espasa, i molt mes...
Consulta totes les novetats arribades a les biblioteques de Terrassa
Consulta els documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Recomanem

Rams, el valle de los carneros

Aquesta pel·lícula del director islandès Grímur Hákonarson ve avalada per una llarga llista de premis i nominacions. Rams, el valle de los carneros explica la història de rivalitat entre dos germans, de manera minimalista i en un entorn (el món rural islandès) que afavoreix aquesta senzillesa.

Gummi i Kiddi viuen en una solitària vall d’Islàndia i es dediquen a cuidar unes ovelles que han estat premiades en moltes ocasions com les millors del país pel seu llinatge ancestral. Encara que comparteixen costums i estils de vida, els dos germans no es parlen des de fa dècades. Davant d’un problema en relació a les ovelles, uneixen forces per enfrontar-se a les autoritats.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.