Si no veus la informació, fes clic aquí.
Propostes curs 2018-19 - Reserva la teva plaça!
TORNEN ELS CLUBS DE LECTURA I ELS TALLERS PER ADULTS - INSCRIPCIONS OBERTES

ATENCIÓ!

Ja podeu passar per la biblioteca  i apuntar-vos a l'activitat que més us agradi. Inscripcions obertes a tots els clubs i tallers! Clubs de lectura de música, de teatre, de novel·la, per petits, per grans...

Estrenem dues novetats molt recomanables: un taller d'escriptura i un club de lectura musical!

Per a més informació, podeu passar per la biblioteca o posar-vos en contacte a través del correu : b.navarcles.sv@diba.cat o telf. 938276719

Us hi esperem!

Us recordem que busquem voluntaris LECXIT www.lectura.cat : si ets apassionat de la lectura i tens 1 hora lliure a la setmana, fes-te voluntari/a:  una extraescolar gratuïta, 1 hora a la setmana, d'acompanyament a la lectura per a nens i nenes de 3r a 6è.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
I A PARTIR DE SETEMBRE... NOU TALLER D'ESCRIPTURA!

Durant 3 dissabtes del darrer trimestre 2018 farem un taller d'escriptura a càrrec del Laboratori de lletres amb l'escriptora Laia Fàbregas. Inscripcions a la biblioteca! Gratuït, amb inscripció prèvia. Places limitades.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
I TAMBÉ COMENCEM UN NOU CLUB DE LECTURA MUSICAL!

Si t'agrada la música i l'òpera apunta't al nou club de lectura musical on descobrirem plegats tot un univers musical! Activitat guiada pel musicòleg Oriol Pérez i Treviño. Inscripcions a la biblioteca!  Gratuït!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
PARLEM DE LLIBRES

Si t'agrada llegir novel·la, aquest és el teu club!   Ens trobem l'últim dimarts de cada mes, a les 8 del vespre.Tertúlies guiades pel professor de literatura Ignasi Puig. Preu de tot el curs: 12 €. Passa per la biblioteca a recollir el llibre i t'informarem! Comencem el 25 de setembre amb Adiós, Hemingway, us hi esperem!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
LLEGIM TEATRE

Si el que t'agrada és el teatre, apunta't! Llegim obres vinculades a la programació del TNC i fem alguna sortida al teatre. Ens trobem un dilluns al mes, a les 8 del vespre i les tertúlies són conduïdes per Àngel Fernández, professor de literatura. El preu per tot el curs és de 12 €. Passa per la biblioteca i t'informarem!

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
ENTRELÍNIES

Si ets jove i t'agrada llegir, tenim un club de lectura per tu! Adreçat a nois i noies a partir de 1r d'ESO. Ens trobem l'últim dijous de cada mes, a les 8 del vespre. Tertúlies guiades pel filòleg Xavier Mas Craviotto. Gratuït. Passa per la biblioteca a recollir el proper llibre i t'informarem!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
ATRAPALLIBRES

Si tens entre 9 i 12 anys i t'agrada llegir, aquest és el teu club! Comentarem lectures i reflexionarem sobre molts temes. Si vols compartir una bona estona, t'hi esperem! Gratuït.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
TALLERS DE LECTURA EN VEU ALTA - LECTURES DRAMATITZADES

Cada divendres aprendrem tècniques per llegir en veu alta tenint en compte la dicció, l'entonació i el to. Plegats, gaudirem de llegir i escoltar textos literaris. Guiat per Josep Capalvo. Taller gratuït però amb inscripció prèvia. Places limitades!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
LA BIBLIOTECA TANCA PER VACANCES DEL 20 AL 31 D'AGOST

Marxem de vacances del 20 al 31 d'agost. Veniu abans per carregar de lectura, música, cinema i contes pels més xics!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
NOVETATS
Jaume Grau
Les clavegueres de l'estat
Anna Gavalda
De tot cor
George Saunders
Lincoln al bardo
Sergi Vicente
Xina fast forward
Margaret Atwood
El conte de la serventa
Camila Lackberg
La bruixa
David Calle
Quant pesen els núvols?
Mark Lowery
A 677 km de casa
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.