Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Navarcles - Estiu 2018
NOVETAT: PACKS D'ESTIU SORPRESA!

La novetat d'aquest estiu és que et proposem la teva lectura.                 Pots triar el teu pack estiu sorpresa i descobrir noves aventures!    Passa a buscar-lo per la biblioteca, els tindrem tot l'estiu!

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Del 5 al 24 de juliol
Exposició "Pedrolo, més enllà dels límits" - Any Pedrolo

L'exposició "Pedrolo, més enllà dels límits", ens mostra l'univers de l'escriptor, tant en la seva dimensió biogràfica com literària.  Visiteu l'exposició per conèixer millor un autor que reivindiquem i que a l'octubre homenatjarem amb diversos actes.

 
Més informació
FacebookTwitterGoogle+Email
 
A partir del 4 de juliol
Exposició "La vellesa de l'èxode: la petita història d'una navarclina" de Gerard Vilardaga

"La vellesa de l'èxode" ens mostra la retrobada de dues germanes separades durant molts anys pel temps i la distància. Nascudes a Almería,  van emigrar, l'una a Navarcles, i l'altra a l'Argentina per motius econòmics. El divendres 13 de juliol visita comentada a l'expo i xerrada vinculada.
 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Divendres 6 de juliol de 4 a 7 de la tarda
Taller Pinhole - Vols construir la teva pròpia càmera fotogràfica?

En aquest taller realitzarem una càmera estenopeica.Vine i et sorprendràs amb les fotografies que podràs fer! És un taller gratuït amb places limitades. Apunta't ràpid! : 938276719 b.navarcles.sv@diba.cat  #BibliolabXBM

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Dijous 12 de juliol a les 7 de la tarda
Tertúlia Atrapallibres

Comentarem el llibre "Un petó de mandarina" de l'autora Eulàlia Canal. Si tens entre 10 i 13 anys i t'agrada llegir, apunta't al club dels Atrapallibres.

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Divendres 13 de Juliol a 2/4 de 8 del vespre
Xerrada "Migracions d'ahir i d'avui"

Xerrada a càrrec de la navarclina Iris Hinojosa, psicòloga del centre de refugiats de Berga, Maria Domene, protagonista de l'exposició "La vellesa de l'èxode, la petita història d'una gran navarclina" i un dels pocs refugiats acollits fins ara al nostre país.Coorganitzat amb l'entitat Plataforma per a la Pau i la Solidaritat de Navarcles.

 

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Ja tenim els ventalls per fer passar la calor de l'estiu!

Et regalem el ventall de l'estiu. El ventall d’enguany porta com a lema “Les biblioteques som diàleg” Els ventalls d'aquest estiu són il·lustrats per Alexa Barrios. Demana'l a la biblio, fes-t'hi una foto i comparteix-la amb l'etiqueta #somdialeg

 
FacebookTwitterGoogle+Email
 
GUIES DE VIATGE
NOVETATS NOVEL·LA
NOVETATS INFANTILS
Subscriu-te als butlletins temàtics
MúsicaCinemaArts escèniquesCòmicsNovel·laTurisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.