Si no veus la informació, fes clic aquí.
Març de 2018
Activitats per a adults

Divendres 2 de març a les 19h.
Presentació del llibre Això no és una biografia de Pep Ventura, de la musicòloga Anna Costal i Fornells. Organitza Olesa Sardanista.
Divendres 9 de març a les 19h.
La importància de cuidar-nos emocional  i mentalment. A càrrec de la psicòloga Encarna Delgado. Organitza Dones i Progrés
Dissabte 10 de març a les 11h.
Club de Lectura de Novel•la Negra. Nova trobada del grup de temàtica policíaca.
Dissabtes 10  i 17 de març de 10h a 13h.
Taller de còmic autobiogràfic, a càrrec de la il•lustradora Sandra Uve. Centenars d'autors exposen els seus records, les seves vides. Són memòries que quedaran per sempre il•lustrades... Aquest taller pretén ensenyar aquest tipus de còmic com a eina expressiva i necessària per poder escriure les nostres vivències. Activitat dirigida a dones. Places limitades. Inscripció a la  biblioteca.
Divendres 23 de març a les 18.30h.
Club de Lectura General, conduït per Maria Montoriol. Comentem  Tana o la felicitat de Maria Aurèlia Capmany.
Dissabte 24 de març a les 11h.
Club de Lectura Llegim el Teatre conduït per l’Espe Piñero. Comentem Sol Solet, d'Àngel Guimerà.
Dimecres 28 de març de 18h a 20h.
El futur d’Internet. Nou taller sobre la xarxa desenvolupat pel CCCB educació i en format de proves per a les biblioteques.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
per a nens i nenes i famílies

Dissabte 3 de març a les 11h.
Introducció als escacs, per a nens i nenes a partir de sis anys. Inscripcions a la biblioteca. Organitza Club d’Escacs Olesa
Dilluns 5 de març a les 17.30h.
Laboratori de Lectura ELLES. Taller per a nens i nenes entre 6 i 10 anys amb les seves famílies en el que coneixerem a dones destacades de la història a les que la societat no els va posar fàcil ser el que volien. Aquesta activitat té les places limitades i requereix d'inscripció prèvia.
Divendres 9 de març a les 18h.
Taller Vull ser com... Vols ser un cavaller vestit de rosa amb una espasa blava que té el poder de volar? Podem convertir-nos en el personatge que vulguem si anem més enllà dels estereotips que sovint ens mostren els anuncis de joguines i deixem volar la imaginació. Taller organitzat per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.
Dimecres 14 de març a les 17.30h.
Menjallibres! Club de Lectura Infantil que continua llegint... El llibre cada cop està més emocionant!
Divendres 23 de març a les 18h.
Hora del conte amb la Mon Mas. Una nova sessió d'històries trepidants amb la contacontes amb el nom més llarg de la història: la Mon Mas !

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
per a tots els públics

Del 12 al 17 de març.
Exposició fotogràfica 30 anys de Xarxa–Olesa. Fotografies de Mingo Vallès. Mostra fotogràfica que repassa les tres dècades del teatre infantil a Olesa amb La Xarxa.
Del 19 de març al 6 d’abril.
Exposició Superwomen de la il•lustradora Sandra Uve. Exposició que mostra 25 dones en quadres pintats amb aquarel•la i aiguada de tinta xina. És un homenatge a 25 dones brillants que van contribuir amb els seus treballs i descobriments al desenvolupament de la ciència i les humanitats. És a dir, a millorar el món, tot i que el relleu que s’hauria de donar a la seva aportació ha quedat diluït pel fet de ser dones.
21 de març
La Passió és poesia ! Vols celebrar amb nosaltres el dia de la Poesia i  alhora  aconseguir dues entrades per veure La Passió ? Doncs és ben senzill, vine a la biblioteca el 21 de març i emporta't en préstec un llibre de poesia i a veure si tens sort .

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
i amb les escoles

Dimarts 6 i 13 i dijous 8 de març a les 9.30h.
Visites escolars ! Els alumnes de P5 de les escoles olesanes venen a conèixer la biblioteca i a gaudir d'una sessió de contes!
Dilluns 12 i 19 de març a les 12.30h.
Dinamitzacions lectores. Traiem tot el suc a la novel•la Wonder  de R.J. Palacio, amb els alumnes de l'INS Daniel Blanxart.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.