Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DE GENER
La petita hora del conte

Món dels sons i colors

Les titelles ens explicaran els contes i ens cantaran les cançons populars que tots i totes coneixem. Activitat familiar per gaudir junts de les paraules i els sons de la pluka, del sol i de la lluna.

Una hora del conte especial per als més menuts de la casa (de 0 a 4 anys) a càrrec de Laura del Barret.

Dimarts 16 de gener a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

L'hora del conteLa Marta i la xocolata a càrrec de Lia Bertran i amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana de Cineclubs. La Marta és una nena molt eixerida que li encanta la xocolata. Reflexionarem sobre els inconvenients de menjar xocolata tot el dia i acabarem l'activitat dibuixant amb xocolata!

Dimecres 17 de gener a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Storytime. L'hora del conte en anglès

Gina Ginger and Charlie Chives

En Charlie està secretament enamorat de la seva veïna, la Gina Ginger, però sempre es barallen i es discuteixen. Com podran fer les paus? 

L'hora del conte en anglès a càrrec de Get It English.

Dissabte 20 de gener a les 12 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
eBiblio

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. 

El servei l'ha promogut el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.