Si no veus la informació, fes clic aquí.
De novembre enllà, agafa la manta i no la deixis estar !
Activitats per a adults

Divendres 3 de novembre a les 19h.
Presentació del llibre de Rosa Grau Tinc un bony al pit. Durant la presentació també hi haurà un recital de poesia. Organitza l’Associació Ariadna.
Dijous 9 de novembre a les 19h.
Parlem amb... Xavier Bosch. El periodista i escriptor visita Olesa de Montserrat per conversar i respondre les preguntes dels seus lectors. És l'autor, entre d'altres, de Nosaltres dos, una de les novel•les més prestades a la Xarxa de Biblioteques.
Dissabte 11 de novembre a les 11h.
BiblioLab: taller sobre el canvi climàtic per a tots els públics. A través d’una activitat basada en l’experimentació, podrem comprendre de forma pràctica què suposa el CO2 a l’atmosfera i l’efecte de la seva presència en grans quantitats al mar. I descobrir què hi podem fer nosaltres. Places limitades, inscripció prèvia a la biblioteca.
Del 20 de novembre al 2 de desembre.
Exposició d’art Subolesa, retorn al Sol. Organitzat per L’Arrel Acció Cultural.Exposició artística inspirada en la novel•la de J.M. Francès Retorn al Sol. Coorganitza l'Arrel Acció Cultural en motiu de la celebració del Dia del Comú de Subolesa.
Dimecres 22 de novembre a les 18h.
Presentació del nou llibre Mujeres tras el espejo de Nuria Barnes. Organitza Dones i Progrés.
Dijous 23 de novembre a les 18.30h.
Presentació del llibre Porqué a mi: la lucha de Encarna de l’autor olesà Juan Antonio Relancio.
Divendres 24 de novembre a les 18:30h.
Club de Lectura General, conduït per Maria Montoriol.Aquest mes comentem Soldados de Salamina de Javier Cercas.
Divendres 24 de novembre a les 19h.
Enginyers, astrònoms i escriptors: l'ambient cultural entorn de Subolesa. Conferència a càrrec d’Antoni Munner Jordà i posterior entrega dels premis literaris de ciencia-ficció. Organitzat per L’Arrel Acció Cultural dins els actes per a la celebració del Dia del Comú de Subolesa.
Dissabte 25 de novembre a les 11h.
Club de Lectura Llegim el teatre, conduït per l’Espe Piñero.
Dissabte 25 de novembre a les 11h.
Club de Lectura de Novel•la Negra

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Activitats per a Joves

Dimecres 8 de novembre a les 17.30h.
DeBATa Bat: Allò que no veus. La biblioteca es trasllada a l’Escorxador on a  partir dels llibres ens coneixerem millor i reflexionarem sobre les coses que ens importen: llegim i ens llegim. Activitat per a nois i noies de 12 a 16 anys. Places limitades.
Dimecres 22 de novembre a les 17.30h.
Prohibit llegar! El nostre Club de lectura jove (1r i 2n d'ESO) per fer molt més que mirar lletres... Vols afegir-te? Encara hi ets a temps . Pregunta a la biblioteca.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Activitats per a nens i nenes

Dissabte 4 de novembre a les 11h.
Iniciació als escacs, per a nens i nenes a partir de 6 anys. Sessions un dissabte al mes Inscripcions a la biblioteca. Organitza Club d’Escacs Olesa.
Dimecres 15 i 29 de novembre a les 17.30h.
Menjallibres! Què passarà al nostre club de lectura infantil? Cada sessió és una sorpresa! Vols afegir-te? Encara hi ets a temps . Pregunta a la biblioteca.
Divendres 17 de novembre a les 18h.
Hora del conte! a càrrec de Santi Rovira. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.
Dissabte 18 de novembre a les 11h.
BiblioLab: taller Art i ciència, per a nens i nenes de 6 a 10 anys. Els humans sempre hem volgut representar la realitat que ens envolta i , per fer-ho, hem utilitzat els recursos que teníem a l'abast. Gràcies a la ciència, descobrirem d’on surten els colors i els podrem extreure de les plantes per crear la nostra pròpia pintura. Places limitades, inscripció prèvia a la biblioteca.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades han estat incorporades en el fitxer “Xarxa de Biblioteques”, titularitat de Diputació de Barcelona, degudament notificat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals.Per exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les dades personals previstos a la Llei els usuaris poden comunicar-ho per les següents vies:
  • a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la XBM acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
  • b) per correu electrònic a qualsevol de les biblioteques de la XBM firmat mitjançant signatura digital, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
  • c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'espai personal del Catàleg Col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.