Si no veus la informació, fes clic aquí.
A l'Octubre, ametlles collides !
Per a tots els públics

Del 2 al 13 d’octubre

Libèl•lules, espiadimonis, estiracabells: una visió molt propera. Exposició fotogràfica d’Albert Planàs i Pinén.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Activitats per a Adults

2 d’octubre a les 20h.
Presentació del Correllengua 2017. Donem al tret de sortida a la setmana dedicada a la nostra llengua amb el músic Quim Vila. Organitza CAL-Olesa.

4 d’octubre a les 18h.
Conferència: Marxa Nòrdica quelcom més que caminar a càrrec de Jaume Gil i altres especialistes en Marxa Nòrdica. Organitza Dones i Progrés

7 d’octubre a les 18h.
Club de Lectura de Novel•la Negra. Reprenem l'activitat comentant Pista negra, d'Antonio Manzini.

14 d’octubre a les 11h.
Club de Lectura Llegim el Teatre. Torna el club de lectura de teatre relacionat amb la programació del TNC, moderat per l'Espe Piñero. Per començar comentem Islàndia de Lluïsa Cunillé.

20 d’octubre a les 19h.
Projecció de la pel•lícula El cuirassat Potemkin i presentació del llibre De Lenin a Putin, amb Raúl García Durán (professor d’economia aplicada de la UAB) i Benjamín Bastida (catedràtic de política econòmica de la UB). Organitza OlesaAteneu.

25 d’octubre de 15:30 a 17h.
Tens una tablet i vols llegir llibres en qualsevol moment? Vine a la biblioteca i t’expliquem com fer-ho de manera gratuïta a través de l'eBiblio.

27 d’octubre a les 18:30h.
Club de Lectura General, conduït per Maria Montoriol. Aquest mes comentem La fórmula més estimada pel professor, de Yoko Ogawa. Grup moderat per la Maria Montoriol.

28 d’octubre de 10 a 12:45h.
Intercanvi de punts de llibre. 7 dones per punt organitza una nova trobada de col•leccionistes de punts de llibre.
 

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Activitats per a joves i per a públic familiar

 

Per a Joves

4 i 18 d’octubre de 17:30 a 18:30h.
Prohibit Llegir, club de lectura per a joves! Si fas 1r i 2n d'ESO i vols fer molt més que mirar lletres... Afegeix-te ! Inscripcions a la biblioteca.

 

Activitats familiars

 

6 d’octubre a les 18h.
Mirant el cel , hora del conte per a nadons de 12 a 24 mesos, a càrrec d’Eugènia Camats. Organitza Escola Municipal de Música dins els actes de la Setmana de la Lactància Materna. Inscripcions a partir del 2 d’octubre.

10 d’octubre a les 18h.
Hora del conte: Fuig, bèstia! Sessió especial amb motiu del Dia de la Salut Mental, a càrrec de la Mon Mas. A partir de 4 anys. Organitza la Regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Olesa

11 i 25 d’octubre de 17:30 a 18:30h.
Nova edició dels Menjallibres,  Club de Lectura per a nois i noies de 4rt i 5è de primària. Inscripcions a la biblioteca.

16 d’octubre a les 18h.
Hora del conte per a nadons: Contes amb olor de cel blau, amb Sherezade Bardají. De 6 a 24 mesos. Inscripcions a partir del 2 d’octubre.

20 d’octubre a les 18h.
Hora del conte: Pícnic per a petits curiosos, amb Sherezade Bardají.Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

21 d’octubre a les 11h.
Escacs per a nens i nenes! Inscripcions a la biblioteca. Organitza Club d’Escacs Olesa.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades han estat incorporades en el fitxer “Xarxa de Biblioteques”, titularitat de Diputació de Barcelona, degudament notificat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals.Per exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les dades personals previstos a la Llei els usuaris poden comunicar-ho per les següents vies:
  • a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la XBM acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
  • b) per correu electrònic a qualsevol de les biblioteques de la XBM firmat mitjançant signatura digital, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
  • c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'espai personal del Catàleg Col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.