Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DE SETEMBRE
Adults

Capvespres als jardinets. Durant el mes de setembre els jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra acolliran un programa d'activitats musicals que amenitzaran els capvespres dels dijous.

The White Chameleon. Dijous 14 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre. Concert d'aquest grup mataroní de rock progressiu.

Tres Cant a càrrec d'Amadeu Andrés, Isidre Caro i Jaume Elias. Polifonia i cançó tradicional dels Països Catalans de diversos gèneres: jotes, havaneres, romanços, etc. Dijous 21 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Tertúlia teatral

Univers Mouawad. Dimarts 26 de setembre, a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Diàleg amb Oriol Broggi, director teatral, i Ramon Vila, sobre l'imaginari de Wajdi Mouawad i l'adaptació dels seus textos.

Amb motiu de la representació de l'obra Boscos al Teatre Monumental el dissabte 30 de setembre a les 8 del vespre.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Per a infants
Empedrat de contes

Durant el mes de setembre les hores del conte surten als jardins de les biblioteques dins del cicle Empedrat de Contes. A la Biblioteca Pompeu Fabra cada dimarts i a la Biblioteca Antoni Comas cada dimecres a les 6 de la tarda.

A la Biblioteca Pompeu Fabra:

A la Biblioteca Antoni Comas:

 

Hora del conte Especial Festes de Les Santes-Escorxador:

La pallassa Priska a càrrec d'Eva González el dissabte 2 de setembre a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Cinema Infantil en Català

CINC (Cinema Infantil en Català) amb la projecció de la pel·lícula El Petit Príncep el dissabte 9 de setembre a les 11 del matí a la biblioteca Antoni Comas.

Història d'un món extraordinari on tot és possible, descobrint novament la infància i comprendre que només es veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls.

Apta per a tots els públics. Entrada gratuïta amb aforament limitat.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
17è Premi de Narrativa de Ciència-Ficció, Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró

S’han obert les bases per a la 17a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció, Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró. El premi, organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró,  la Societat Catalana de Ciència-Ficció i la Xarxa de Biblioteques de Mataró, augmenta la dotació econòmica fins a 3.000 € per a l’obra guanyadora.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
LECXIT

La Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Fundació Hospital han  iniciat la campanya de recerca de voluntariat per la 3a edició del projecte LECXIT, lectura per a l’èxit educatiu. Aquesta campanya va adreçada a totes les persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant.

Les persones que vulguin formar part de la 3a edició d’aquest projecte, han d’adreçar-se a la Fundació Hospital  (al web www.activatvoluntari.org, a través de l’aplicació mòbil voluntariat fundació hospital i al telèfon 93 741 91 60). El programa començarà el 3 d’octubre i acabarà el 7 de juny.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat