Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DE JULIOL I AGOST
Capvespres als jardinets

Capvespres als jardinets. Durant el mesos de juliol i setembre els jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra acolliran un programa d'activitats literàries i musicals que amenitzaran els capvespres dels dijous.

 

I va venir el vi a càrrec de Jordina Biosca. Dijous 6 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre. Història dels origens del vi acompanyats d'un tast de vi per gentilesa de Celler Nou de Mataró.

 

A punt? Versos al pont a càrrec dels rapsodes Sandra Cabrespina i Genís Mayola acompanyats del violinista Sergi Mauro. Dijous 13 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre. Un madiratge entre llibres de poemes.

 

Nit de contes eròtics a càrrec de Noemí Caballer i Núria Urioz. Dijous 20 de juliol, a 2/4 de 10 del vespre.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Per a infants
Empedrat de contes

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les hores del conte surten als jardins de les biblioteques per aprofitar l’estiu, tot escoltant els millors contacontes del país dins el cicle Empedrat de Contes. A la Biblioteca Pompeu Fabra cada dimarts a les 18 h i a la Biblioteca Antoni Comas cada dimecres de juliol i agost a les 19 h i el mateix dia però a les 18 h durant el mes de setembre.

 

Pas de tres... arriben els pallassos! a càrrec de Cia. Pep, Tinet i Garibaldi, pallassos musicals. Dimarts 18 de juliol a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Conte especial dins Les Santes, Festa Major de Mataró.

 

Bon vent i barca nova! a càrrec de la Cia. Ail'as. Dimecres 19 de juliol a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Conte especial dins Les Santes, Festa Major de Mataró.

 

Els sons robats a càrrec d'Eva González. Dimarts 29 d'agost a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Conte especial dins el programa Parcs i biblioteques... naturalment!.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Lectors viatgers

La Biblioteca Antoni Comas finalitza el Món de la Imaginació amb regals per a tots els participants i una hora del conte ben especial.

 

Viatgem amb els contes! a càrrec d'Assumpta Mercader. Dimecres 5 de juliol a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Amb l'Assumpta viatjarem amb els contes, com els nostres "lectors viatgers" han estat fent per conèixer el Món de la Imaginació en el repte de lectura que ha proposat la biblioteca. Conte dins la programació de l'Empedrat de contes.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Cinema Infantil en Català

CINC (Cinema Infantil en Català) amb la projecció de la pel·lícula Home: dolça llar el dissabte 22 de juliol a les 11 del matí a la biblioteca Antoni Comas.

Quan l'alienígena més irritadament optimista de la galàxia es troba fugint de la seva pròpia raça, es veurà forçat a formar equip amb una noia adolescent molt tossuda.

Apta per a tots els públics. Entrada gratuïta amb aforament limitat.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Biblioteques de Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
biblioteques.culturamataro.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat