Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DE JUNY
Per a infants

El cantallaire: set ratolins cecs i altres contes i cançons, a càrrec de Ferran Campabadal. Dimecres 14 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Hora del conte especial amb motiu del Dia Internacional de la Música. El cantallaire ens convidarà a escoltar contes i cançons amb la seva guitarra.

 

Origami: animals de paper, a càrrec de la cooperativa Abacus. Divendres 16 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Aquest mes als Tallers a la Biblio ens refrescarem tot creant un autèntic fons marí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail

Ka-Ke-Ki contes, a càrrec de La Senyoreta. Dimarts 20 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Hora del conte especial amb motiu de la Festa de Peramàs-Esmandies. Contes amb l'humor de La Senyoreta un xic particulars. Històries de la Srta. Perleta i els seus objectes.

 

Contes amb olor a cel blau, a càrrec de Sherezade Bardají. La petita hora del conte (0 a 4 anys) el dimecres 21 de juny a la biblioteca Antoni Comas. Aquesta trobada amb la paraula es una celebració... una festa! Quan la paraula és concreta, divertida, juganera... és imparable. Esn arriba com una fletxa, directa i es queda a viure amb nosaltres.

 

Puig i Cadafalch, un viatge en el temps, a càrrec de Cia. Patawa. Hora del conte especial Any Puig i Cadafalch el dimecres 28 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. La Georgina és una científica una mica excèntrica que ha ideat una màquina que permet viathar en el temps en èpoques passades. L'aparició d'un polissó anomenta Puig i Cadafalch farà que passin a ser amics i visquin l'animada història de la vida d'un arquitecte de Mataró.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
El Món de la Imaginació

La Biblioteca Antoni Comas torna a proposar als infants d’entre 3 i 11 anys i a les seves famílies un repte de lectura des d’ara i fins al 5 de juliol. L’activitat consisteix en emprendre un viatge per tres dels països que formen part del Món de la Imaginació.

Gran Dictat del Món de la Imaginació. Dimarts 13 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas.

Concursos de dibuix i microcontes del Món de la Imaginació. Del 6 al 26 de juny a la biblioteca Antoni Comas.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Cinema Infantil en Català

Iniciem un nou cicle de CINC (Cinema Infantil en Català) amb la projecció de la pel·lícula Brave el dissabte 17 de juny a les 11 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra.

Una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoseses s'enfronta a la tradició per combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges.

Apta per a tots els públics. Entrada gratuïta amb aforament limitat.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Nit de la Solidaritat

Les Biblioteques de Mataró participen en l'organització d'actes amb motiu de la celebració dels 20 anys de la Nit de la Solidaritat

 

Les activitats organitzades:

Històries de la Nel·la, a càrrec d'Eva Ortega. Conte especial el dimecres 7 de juny a les 6 de la tarda a biblioteca Antoni Comas.

Mama Xe xe i la fàbrica dels desitjos, a càrrec de Maria Yepes. Conte especial el dimarts 13 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.

El fang d'Europa, l'èxode dels refugiats al vell continent. Exposició del 2 al 18 de juny a la biblioteca Antoni Comas.

Cafè ciutat. Exposició del 12 al 30 de juny a la biblioteca Pompeu Fabra.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Biblioteques de Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
biblioteques.culturamataro.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat