Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DEL MES D'ABRIL
Per a infants

There's no place like spaceStorytimeL'hora del conte en anglès a càrrec de Get It English. Una nena somia ser astronauta i poder viatjar per l’espai. Vine i descobreix si aconsegueix realitzar el seu somni! Dissabte 8 d'abril a les 12 de matí a la Biblioteca Antoni Comas.

 

 

Escudella de poemes. L'hora del conte especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi a càrrec de L'Estenedor Teatre. Amb les paraules de Miquel Desclot i amb titelles de David Laín, cuinarem un plat de bon menjar i millor pair. Dimarts 18 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra.Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail

Margarideta, lleva't de matí. La petita hora del conte (0 a 4 anys) especial Sant Jordi a càrrec de La Tabola. Cançonetes, històries i ballmanetes. Amb la Margarideta ens llevarem un dia ple de sorpreses. Dimecres 19 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.

 

 

Sant Jordi a la cova del drac. L'hora del conte especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi a càrrec de Vivim del cuentu. La llegenda de Sant Jordi capgirada com un mitjó. Dimecres 26 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail

Lupes de colors: fem un llibre màgic. Tallers a la Biblio. Farem un llibre màgic amb lupes de colors. Us atreviu a provar-ho? Divendres 28 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Per a nens i nenes de 7 a 10 anys acompanyats d'un adult.

Cal inscripció prèvia. Places limitades.


Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Sant Jordi Criminal

Quarta edició de Sant Jordi Criminal: conjunt d’activitats especialitzades en el gènere negrocriminal amb l’objectiu d’apropar escriptors, lectors i amants d’aquest gènere.

 

 

Assassinat a la BAC. Activitat lúdica, de tipus gimcana, com el clàssic joc del Cluedo de detectius, amb un ambient al més pur estil Agatha Christie. A càrrec de Vicente Corachán Salinas, detectiu privat, criminalista, pèrit cal·ligràfic, director de seguretat i escriptor. Dimarts 25 d'abril a les 8 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.

 

Presentació dels llibres: Flor seca, de Graziella Moreno i Olga, de Vicente Corachán. Dijous 27 d'abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.

 

Migdia literari: Mataró és Criminal. L'associació d'escriptors mataronins Planeta Lletra presenta la seva última publicació: Mataró és criminal, amb relats criminals ambientats a Mataró. Dissabte 29 d'abril a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas.Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Biblioteques de Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
biblioteques.culturamataro.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat