Si no veus la informació, fes clic aquí.
T'agrada llegir? Estàs de sort, tria el teu grup!
Club de lectura Llegim teatre

Si t'agrada llegir i t'agrada el teatre aquest és el teu club!

Les trobades són el 3r dilluns de cada mes i les coordina el Jaume Costa. I de tant en tant fem una sortida al teatre:

Properes tertúlies:

-  16 de gener: En la solitud dels camps de cotó de Bernard Marie Koltès.

- 20 de març: La senyora Florentina i el seu amor Homer de Mercè Rodoreda.

- 24 d'abril: A tots els qui heu vingut de Marc Rosich.

Properes sortides al teatre:

- Dissabte 28 de gener: Sortida al Kursaal per veure La fortuna de Silvia. Preu 15 euros, inscripcions a la biblioteca, places limitades.

- Dissabte 6 de maig: Sortida amb bus al Teatre Nacional de Catalunya per veure Ricard III. Places limitades, inscripcions a la biblioteca.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Club de lectura Parlem de Llibres

Si el que t'agrada és la novel·la, aquest és el teu club! Si vols llegir diferents autors i estils vine a les tertúlies l'últim dimarts de cada mes:

- 31 de gener: L’altra de Marta Rojals. Guiada per David Clusellas.

- 10 de febrer: Col•loqui amb l’escriptora Sílvia Alcántara per comentar les seves obres i en particular Olor de colònia. Seguidament a l’auditori es projecta la peli Olor de colònia.

- 28 de febrer: Ramona adéu  de Montserrat Roig. Guiada per Laura González. 

- 28 de març: Canvis del Premi Nobel xinès Mo Yan. Guiada per Sílvia Fustegueras, traductora del xinès i autora dels blogs:  https://xines.cat/

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Club de lectura Entrelínies

Qui? Joves +12 anys. Què? Trobada mensual per comentar llibres. Quan? L'últim dimecres de cada mes. On? A la biblioteca de Navarcles.

Propera tertúlia:

- Dimecres 22 de febrer: Fahrenheit de Ray Bradbury, un clàssic. 

- Dimecres 29 de març: Harry Potter i la pedra filosofal de J.K. Rowling, un llibre que ha obert la porta de la lectura a molts joves lectors. 

Tertúlies guiades per Xavier Mas.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Club de lectura ATRAPALLIBRES

Adreçat a nens i nenes lectors. Si tens entre 9 i 10 anys i t'agrada llegir, participa al grup Atrapallibres i fes de jurat del Premi Atrapallibres 2017.

Propera trobada:

- Dissabte 25 de febrer, a les 12 del migdia: Res no és com diuen els contes d'Anna Tortajada.

Inscripcions obertes.

Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1 La Creueta Centre Cultural *08270 Navarcles
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. Es pot consultar la política de privacitat completa a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat

Per exercir els citats drets els usuaris poden comunicar-ho per les vies següents:

a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'Espai Personal del Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.