Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES DE NOVEMBRE
Per a adults

El Club del Llibre: Rafel Nadal. Dijous 10 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Monumental. Gratuït amb invitació. Recollida d'entrades fins al 4 de novembre a Direcció de Cultura i Biblioteques de Mataró. Trobada, entrevista i col·loqui amb l'escriptor de la novel·la "La maledicció dels Pamisano". Acte programat amb motiu del 19è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra.

 

Exposició Energia. Del 2 al 26 de novembre a la Biblioteca Antoni Comas. Recorregut per l'evolució de les indústries del gas i l'electricitat al llarg dels segles XIX i XX, a través dels canvis socials que va provocar l'aplicació de les noves tecnologies i els nous invents. Exposició amb motiu de la Setmana de la Ciència 2016 on podem reflexionar sobre el present i el futur de les energies.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Per a infants

Circuit científic: la ciència de xefDivendres 11 de novembre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Amb motiu de la Setmana de la Ciència i de l'any Internacional de les Llegums 2016 us proposem unes taules d'experimentació sobre la ciència de la cuina tot descobrint les característiques i propietats dels aliments. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

 

Laboratori de lectura. L'armari de l'Olívia. Divendres 18 de novembre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Laboratori d'experimentació lectora dedicat al personatge de l'Olívia, la hiperactiva porqueta creada per l'il·lustrador norda-americà Ian Falconer. Adreçat a nens i nenes de 2 a 7 anys.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail

L'hora del conte especial. William. Cicle tres mesos amb Care Santos. Dimarts 22 de novembre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. El tàndem format per l'escriptora Care Santos i l'il·lustrador Dani Cruz ens convida a celebrar el 400 aniversari de la mort de Shakespeare amb els més petits. Activitat dins el 19è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra i el Cicle tres mesos amb Care Santos.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Biblioteques de Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
biblioteques.culturamataro.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat