Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa, juny 2022
Sabies que... la Maleta de l'Aigua viatjarà a totes les biblioteques públiques de Terrassa?
L’Observatori de l’Aigua de Terrassa ens ofereix el seu primer gran projecte educatiu: «La maleta de l’Aigua», un material pedagògic per facilitar recursos i treballar amb els infants, els valors i les noves actituds al voltant de la nova cultura de l’aigua.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bct. Divendres 3 de juny a les 18.30 h. Recital "Poesia i Natura" del poeta Antoni Clapés. En motiu de la Setmana de la Natura, dins el projecte Parcs i Biblioteques... naturalment!

Bd2. Divendres 3 de juny a 18 h. Taller familiar: El dret de treballar i el deure d'innovar, per a infants de 6 a 12 anys.

Bd4. Dimecres 8 de juny a 18h. Laboratori de creativitat: Cases d'algú. Per a famílies amb infants de 3 a 6 anys.

 
FacebookTwitter
 

Bd6. Dimecres 8 de juny a 18h. Cerquem Salut: Taller d'estiraments. A càrrec d'Albert Guerrero, Infermer de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Bd3. Dimecres 15 de juny a 18h. (I+D) Laboratori de creativitat: Enderroquem murs. Per a famílies amb infants de 4 a 10 anys.

Bd5. Dijous 30 de juny a 18h. Tarda d'hoquei a la biblioteca. Escalfem motors per al Mundial d'hoquei femení. Per a tots els públics a partir de 5 anys.

 
FacebookTwitter
 
Aperitius Musicals a la BCT

Cicle de concerts de petit format per donar a conèixer grups i artistes. Gairebé sempre en dissabte, a les 12 del migdia a la sala de música, cinema i revistes de la Biblioteca Central de Terrassa, al Passeig de Les Lletres 1.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Horaris d'Estiu bct xarxa 2022

Totes les Biblioteques Públiques de Terrassa, la bct xarxa, modifiquem els nostres horaris d'obertura durant el període d'estiu, que enguany està previst des del dijous 23 de juny al diumenge 4 de setembre de 2022.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Quin és l'ODS del mes?

Cada mes descobrirem un objectiu del desenvolupament sostenible i podreu gaudir d'una nova activitat amb el vostre passaport.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 2
Recomanem
 
Aquesta obra pionera de l’ecologia va despertar consciències a  mitjans del segle XX. La biòloga marina Rachel Carson, de la Universitat Johns Hopkins de Maryland, va escriure aquest clàssic de la literatura científica amb una sensibilitat exquisida.
 
A la Biblioteca del Districte 3 de Terrassa també hi trobareu:

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte