Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa, maig 2022
Sabies que... totes les biblioteques de Terrassa s'afegeixen al Projecte Labdoo?

A partir del 2 de maig, totes les Biblioteques Públiques de Terrassa participen i s'afegeixen a la campanya de reciclatge del Projecte Labdoo, la plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles d'arreu del planeta.

Teniu un portàtil o una tauleta que ja no feu servir? Si voleu donar-li una segona vida als vostres aparells, us expliquem com fer-ho.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd2. Taller de lectura en veu alta: "Donar veu a les paraules". Per a famílies amb infants de 8 a 13 anys. Cal inscripció prèvia. Dijous, 5 de maig a les 17:30 h.

Bd5. Taller de cosmètica natural. Dins el cicle Parcs i Biblioteques... Naturalment! Per a adults. Cal inscripció prèvia. Dijous, 5 de maig a les 18:30 h.

Bd6. Cerquem Salut!: Fibromiàlgia i dolor crònic. A càrrec d'Infermeria del Cap Nord del CST. No cal inscripció prèvia. Aforament limitat. Dimecres,  11 de maig, a les 18h.

 
FacebookTwitter
 

Bct. Conferència: 20 anys de Bowling for Columbine, un documental de referència. A càrrec de Daniel Agudo. No cal inscripció prèvia. Dilluns, 2 de maig a les 18:30 h. 

Bd4. Matinal de jocs Legamo Kids. A càrrec de l'associació Club Stas Tarat. Per a infants de 5 a 15 anys. Dissabte, 21 de maig d'11 a 14 h.

Bd3. “El joc de l’aigua”. Què en saps de l’aigua? Tria una fitxa, llença el dau i avança per les caselles posant a prova els teus coneixements. Per a infants a partir de 6 anys. No cal inscripció prèvia. Dijous, 26 de maig a les 18 h.

 
FacebookTwitter
 
XIX Fira Modernista de Terrassa

De nou, la bctxarxa torna a participar a la Fira organitzant activitats molt interessants:

Ruta literària de "La Teranyina". A càrrec de Glòria  Soler. Inscripcions a partir del 27 d'abril. Divendres, 6 de maig a les 17 h.

Ruta geològica urbana: "Palet i Barba i les bèsties prehistòriques de Terrassa". Itinerari que va fins al Parc de Vallparadís, per parlar dels descobriments que va fer en Domènec Palet i Barba. A càrrec d'Isaac Camps, geòleg. Inscripcions a partir del 27 d'abril. Dissabte, 7 de maig a les 17 h.

Taller familiar: "Fem un vitrall modernista". A càrrec de Sara Guerrero. Dijous, 5 de maig a les 17:30 h.

Enguany la bctxarxa també ha col·laborat elaborant un vídeo sobre l'Escola Industrial.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Setmana de la Solidaritat entre Generacions

El 29 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Solidaritat i la Cooperació entre Generacions, una efemèride instaurada el 2009 gràcies a l'impuls d'organitzacions com AGE Platform Europa i el Fòrum Europeu de la Joventut.

L'objectiu de celebrar aquest dia és promoure la defensa dels drets de les persones grans i també la visibilització i foment del respecte com a valor fonamental per fer possible la inclusió i participació de les persones grans i aconseguir una millor solidaritat entre les generacions.

L'àrea de Cicles de la Vida de l'Ajuntament de Terrassa organitza enguany per primera vegada una Setmana de la Solidaritat entre Generacions.

Programa de la Setmana de la Solidaritat entre Generacions 2022 

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Quin és l'ODS del mes?

Cada mes descobrirem un objectiu del desenvolupament sostenible i podreu gaudir d'una nova activitat amb el vostre passaport.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades del fons especial de Sèries de la bd4
Novetats literàries
Recomanem

Una Història amb swing / Toni Gili

Ja han passat 50 anys, i ara La Locomotora Negra fa balanç en aquest llibre. La formació amateur, creada a Barcelona el 1971, una orquestra formada fa 50 anys per amics que sobretot toquen i han tocat per a passar-s’ho bé.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte